Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    válasz FeRRaR1 #35629 üzenetére

    Azt hogy macerás a felhordása hogy érted? pont ez a lényege, hogy ráfújod az autóra lenyomod magasnyomásúval és megvagy. Ezzel az egyszerűséggel hol tud versenyezni bármilyen kencefice amit előbb rá kell simogatni az autóra majd visszatörölni? Feltételezem hogy egy Wolf gyorsviasznál kb minden szempontból jobb lehet a WetCoat, márpedig ha jobb akkor nálam ő a befutó. Se időm se kedvem de főleg lehetőségem és helyem sincs arra hogy sokáig simogassam az autót. A tartósság azért nem számít, mert egyrészt itt se 1-2 hétről beszélünk, másrészt maga a szer felvitele nem több mint néhány perc amit mosás után ott helyben megtudok csinálni, ez megér annyit hogy ne érdekeljen, hogy 2-3 havonta újra át kell fújkálni vele az autót. Másik előnye számomra, hogy érintés nélkül felvihető.
    Nálam azért nem opció a fusso és a többi hasonló termék, mert ahhoz kellene egy tökéletes állapotú fényezés is amire rá lehet vinni. Ennek eléréséhez többet kellene költeni az autóra mint amennyit ér :)

    A Soft99-ről senki nem állította hogy EU termék.. a youtubeos kollégára vonatkozott az EU-s szöveg, hogy kevésbé láthat rá az itteni termékekre.

    "a turtle wax is ad, miért nem keni mégis mindenki azzal?"

    Mert ha már kenegetek és rászánom az időt, nem csak a felvitelre de a megfelelő előkészítésre is, akkor jobban megválogatom, hogy mit vigyek fel a végén, ebben az esetben már nagyon is fontos lenne a tartósság.

    Látvány, mi mennyi fényt ad, vízlepergető hatás. Jól gondolom, hogy ezek mértéke erősen függ a fényezés állapotától? ahogy a tartósság is plusz az sem mindegy hogy a két felvitel közt miféle samponnal mossuk az autót. Tehát ha ilyeneket hasonlítunk össze, akkor illene két teljesen egyforma autón megnézni. Aki már fussoban és társaiban gondolkodik annak nagy valószínűséggel megvan a jó alapja, jó állapotú, akár polírozott fényezése is ehhez.

    Azért megnézném azt az embert aki előtt ha elmennék öt egyforma vadonatúj autóval, mindegyiken más bevonattal, akkor pontosan megtudná mondani csak így látványra hogy az elsőn AG UHD van a másodikon Swisswax a harmadikon Fusso a negyedik kerámia az ötödiken meg valami Angelwax bevonat van..

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák