Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Formaster #28284 üzenetére

    Aki felaplikalta. :) A kulcs azon van, hogy mivel mosod(az hogy hol, az nem, mert csak itthon), es betartod e azt a par dolgot, amit be kell a hosszu elettartamhoz.

    Nekem olyan bevonat kellett, ami megvedi az autot a mosokarcoktol, tehat ahogy irod, konzervalja a frissen polirozott fenyezest. A hatso lokosomre en is kentem Fussot, mert arra az utolagos fenyezes minosege miatt nem mehetett ra a keramia. Erre ment Reload is most, de sajnos hiaba lett karcmentesre polirozva, a lokhariton mar megjelentek a mosasnyomok.
    Ezekkel egyszeruen nem tud mit kezdeni, legyen az barmilyen wax. Ebben jo a keramia. A tartossagot majd meglatom, meg azt, hogy meddig marad karcmentes az auto, nyilvan 1 ev mulva kiderul. Az biztos, hogy az elozo autom a 3 lepcsos, tokeletes polirozas+nanobevonat utan fel evvel mar nem volt tukor. Ezert leptem most meg a keramiat, mert nincs kedvem minden evben poliroztatni az autot.

    A Fusso egyebkent nem rossz, bar pain volt szepre torolni az aplikalas utan(korkorosen vittem fel), de azert a hidrofobitas teren messze van a korulotte levo keramiakezelt elemektol, a koszt is joval gyorsabban osszegyujti, es nehezebben is jon le rola, mikor mosom.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák