- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz katt777 #36008 üzenetére
azért ajánlottam az 590-690est. az a +1-3ezer meg a plusz egy 12es venti miatt szerintem nem rossz. naja, a gyári hűtő jó dolog, viszont pl 3870ből már elég nehéz kétslotost találni (sőt, tovább megyek, lassan egyáltalán refdesignűt is).
45öt nem adtam volna érte... 35ért is aláírom, hogy baromi drága volt -mert az-, viszont alapból rendesen ki van bélelve -utólagosan 8-12k-, a vinyók gumibakokon ülnek -utólagos haxolással megoldható - járt hozzá 8pines hosszabbító -1-1.5k + sok utánnajárás-, használható porszűrő -1-2k/2db + utánnajárás-, gyárilag halkabb és jobb ventik -+6-12 ha rendesekre cseréltem volna- és elfér benne a procihűtő normálisan (és ki is jött a különbség). cserébe a rev0ás raptor seekzaját egyáltalán nem zavaróra csillapítja, remekül szellőzik -vidkari javított 4-5 fokot, proci 6-8at-. normál embernek felesleges egy Cosmos, ha valaki pedig fél éve azt mondja nekem, hogy 35kt fogok adni egy házért, valszeg képenröhögtem volna. viszont húzott quadot akartam halkan üzemeltetni, az pedig finoman szólva is problémás feladat -víz nekem kilőve, baráti körben eléggé felemásak a tapasztalatok, ettől függetlenül mindig némi irigységgel vegyes tisztelettel nézek a komoly vizes teljesítményekre... mert légen ilyet nem lehet elérni-. meg kevésbé tetszik -szerettem a gépházakat, ez meg egy Mahlevics által tervezett Star Treck űrhajó kb-, viszont egy álom szerelni. ha úgy nézzük, hogy egy ház, drága, ha úgy nézzük, hogy a számomra tökéletes házikó remek ár/értékkel, mindjárt más a helyzet. de ismétlem, egy átlagfelhasználó -sőt, a ph!sok nagy részének- számára (nem kritérium 150W+ elvezetése csak a prociról úgy, hogy éjjel nyuodtan tudjak mellette aludni, tehát ne halljam, mellette pedig remek szerelhetőség és pár erősen túlméretezett hardver miatt hatalmas méret) feleslegesen nagy és drága.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja