Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz munky #4274 üzenetére

    Az, hogy Steam, mond neked valamit? Keress rá, volt olyan teszt, amelyben szépen kivesézték, hogy a legláisan megvásárolt játékok/szoftverek miféle kémprogramokat és vírusokat telepítenek a gépünkre (hacsak a gyártók/BSA le nem vetették azóta). Kiemelten felhívták a figyelmet benne a Steam-re és a hasonló szolgáltatásokra. Meg még pár "másolásvédelemre", amelyeknek bizonyos vírusok a nyomukba sem érhetnek, és amelyektől én is láttam gépeket, de minimum lemezeket és meghajtókat tönkremenni.
    Amúgy miért is akarna jótékonykodni veled egy cég? Biztosan nem a te érdekedből. Miért is kellene egy játéknak a netre mennie? Biztosan nem azért, mert a programnak amúgy szüksége lenne erre (online üzemmódot leszámítva). Én személy szerint piszkosul rühellem, hogy a legapróbb driver, biszbasz kis segédprogram rögtön információt akar továbbítani a gépemről, amit akár reklámokban, akár más módon felhasználhatnak a befolyásolásomra.
    Lásd még nagy gyártók nyomtatódrivereinek botrányát pár éve az USA-ban, amikor kiderült, hogy minden kinyomtatott lapot láthatatlan jelölésekkel jelölnek meg, illetve hogy netkapcsolat esetén a CIA-nek jelzik, mit, mikor ki nyomtat. magyarán tefizetsz azért, hogy kémkedjenek a rendszeredben.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák