Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    Bocsi csak sok a munka.

    #5621,5626 Thyeby:
    Nem ezt tervezem megvenni, de sosem szabad semmit kapásból elvetni, csak átgondolt indokkal.

    Mi az oka, hogy még mindig parkolópályán van az eszköz?
    Messze jobb mint akármilyen aksis fúró, amiből pár évente újat kell venni meg töltögetni az aksiját.Na meg a környezetvédelem.:)

    #5623Máraton: Thyeby leírta a lényeget.150k-ért már lehet hogy orsós kompresszort is lehet kapni vmi kisebb fajtát aminek nincs hangja. Elég volna egy 30-50k-s is. Amúgy is minden vmire való asztalosműhelybe van legalább egy darab kompresszor.

    Felületkezelés:
    Nem tudok sokat hozzászólni a hengerléshez, csak annyit hogy nem mindegy a lakk sűrűsége és ugye a lakk típusa sem. Például ne próbáljunk egy szórásra kikotyvasztott lakkot sem ecsetel, sem hengerrel felkenni. Még mondhatnám a többit is mint henger minősége, hőmérséklet stb. Két lehetőség van, hogy thyeby elárul mindent, hogy neki milyen eszközökkel milyen technikával sikerült, vagy Vikusz elmegy a Szigetszentmiklósi Milesi-hez és kér hengerléshez lakkot és hengert. Persze előtte egy telefont érdemes elengedni.

    Hólapát:
    Gyorsan átfutottam csak a hsz.-eket igazából fel sem fogtam nagyon a dolgot, de gondolom a nyele vmi kis átmérőjű henger lenne mivel gyerek hólapátról van szó. Puskának a csöve?
    Ha meg a lapot akarod sablonba meghajlítani akkor én lehet 3db 2-3mm-es lapot használnék. Pl. a Jafholz-nál Dunaharasztba szoktam látni halomba felrakva csomagolóanyagnak szánt rétegeltlemezt. Vmi undorítóan van egymásra felhalmozva és nagyon körbe sincs szabva, de sok sok rakat van belőle mindig. Na ez biztos qrva olcsó és még lehet vízálló is, mert ugye csomagolóanyag, nem tudom, mert soha nem volt rá szükségem.

    Na rohanok dolgozni.

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák