Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz Melack #34465 üzenetére

    Igen, ezekre a polcokra gondoltam.
    Nyilván nem dekopirral kell vágni, mert az se egyenes nem lesz, se pattogzásmentes. De fóliával, asztali körfűrésszel megoldható a dolog, kérdés, hogy szükséges-e? Elég macera "élfóliázni" bár megoldható. Úgy kell tervezni, hogy az adott méretekből kell legózni és nem feltétlenül faltól-falig. De nem akarlak rábeszélni erre, isten ments, félre ne érts, csak egyszerűen felmerült bennem a fehérre festés miatt.

    "Nem akarok 1,20-as távot a konzolok között, az sok lenne."

    Ezt megint nem értem, hogy érted, hogy sok lenne? Optikailag vagy statikailag? Mindent az határozzon meg, hogy milyen a terhelés. A linkelt cikkben látszik, hogy azokon a Lackok polcokon csak elvétve van 1-2 váza, tényleg csak dísznek van a polc. Ott nincs gond a terheléssel. Ha nehéz cuccokkal szeretnéd telerakni, akkor rögtön más konzoltávolságot érdemes választani.
    Jut eszembe, ha egyetlen polcsorrol van szó, akkor jó szívvel ajánlom, hogy a polc külső éle alá kerüljön egy merevítő léc. Ettől optikailag vastagabb, hangsúlyosabb lesz a polc, ugyanakkor kevesebb anyag, kisebb súly és ez a léc merevít is. és még takarja is kicsit a konzolt. Viszont nem vesz el a helyből, mintha alatta is lenne polc.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák