Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz BBéci #9588 üzenetére

    Nekem például fontos.

    Azért vettem a Dune HD-TV 301-est, mert az már natívan támogatja a Gigabites hálózatot. Van egy TP-Link routerem, amire vezetékkel fogom bekötni, így látni fogja a lejátszó a PC-men lévő médiafájlokat is a rákötött és benne lévő merevlemezen is.

    A 301-es torrentezni is tud, ezt ki fogom próbálni, hogy mennyit bír, esetleg beállítom csak seed-nek, a letöltést meg a PC-vel intézem. (A 301 + külső vinyó kevesebbet fogyaszt és csendesebb is, mint a PC-m.)

    A másik "újszerű" számomra fontos szolgáltatás, amihez hálózat kell, hogy akár távolról, interneten keresztül hozzáférjek (megfelelő azonosítás, jelszó megadása után) a beépített és/vagy rákötött vinyó tartalmához.

    Ha éppen a PC-re másoltam a családi képeket videókat, mert most még ott tárolom és meg akarjuk nézni, jobb a TV-m nagy képén nézegetni és hálózati kapcsolattal nem kell megvárni, hogy átmásolódjanak a belső vinyóra.

    Hálózattal lehet Androidos telefonról is vezérelni a Dune-t. Így kényelmesebb lehet pl. zenét hallgatni róla.

    Ha a merevlemezeimen lévő zenéket akarom rendezgetni, akkor nem kell ide-oda dugdosni hurcolászni a merevlemezt, hanem elérem a lakásomon belül is pl. egy laptopról és megoldom WiFi-n keresztül.

    Ennyi jutott eszembe röviden. :))

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák