Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Beni2360 #66449 üzenetére

    A mecool BB2 p 9.2.0 official rendszerrel szépen átváltott HDR-re. - Új kerneles eszközről van szó, tehát arra válaszoltam és azon teszteltem, ahhoz meg Nightly kell.
    Szerintem TV függő. - miért lenne TV függő? Minden HDR-képes eszköznek automatikusan kell átváltania és természetes, hogy engedélyezzük a HDR-t az adott bemeneten.
    Nálam van egy HDMI ultra hd deep colour kapcsoló ha ez ki van kapcsolva akkor meg sem jelenik a film csak a hang megy. - nem csak nálad van és azért nincs kép, mert a TV-n nem engedélyezted a nagyobb dinamika-tartományt, ahhoz, hogy kép is legyen a lejátszón kell butítani.
    A TR 99 -S9005X2 -sem (officional nightly 9.2) jelenik meg a kép csak ha átváltom a TV-n a kapcsolót de akkor ott máris kiírja a HDR és szuper a képminősége.
    10-bit YUV444
    HDR10 BT.2020nc - Nightly-n átvált, valamit nem kapcsoltál be és nem kell manuélisan kapcsolgatni a TV-n, a HDMI bemenetekre engedélyezd a HDMI Deep Colourt és kész, és elárulom neked, hogy ha bekapcsolod a 422-t akkor 12 bit-es lesz a 4K HDR. :)
    A zidoo TV-n átkapcsolás nélkül is HDR-be jeleníti meg. (12biten) - mert a színtér nem 444

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák