Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Inferno1988

    csendes tag

    Sziasztok!

    Gondolkodom média lejátszó beszerzésében, valamennyit olvasgattam is itt, elég vegyes a kép, sok az ajánlás, számomra pedig nehéz a döntés.

    Szeretnék magyar garis terméket vásárolni, tehát itthon, nem külföldről rendelnék.

    Ami szempont volna nálam, hogy nemrég vettem egy NAS-t, arról jelenleg egy asztali blu-ray lejátszón DLNA-n keresztül filmezek, ezt tudnia kellene a média lejátszónak is, de szerintem ez alap.
    Alapvetően full hd mkv filmek lejátszása a cél NASról, pendrive-ról és külső HDD-ről, USB 3.0 előny, de nem feltétel. a gigabites LAN előny, vezetékkel fog csatlakozni a hálózatra, a wifi másodlagos.
    HDMIből szeretnék 2.0-t, a 4K lejátszás mindenképpen jó lenne, és ha tudja a HDR-t az nem hátrány, bár egyelőre ezt nem tudom kihasználni, de azért gondolok a jövőre.
    A hangot egy Samsung hangprojektoron szeretném majd hallgatni, úgyhogy ilyen téren a lejátszónak csak továbbítania kellene felé a jelet.

    Kiszemeltek eddig:

    Dune HD Solo Lite
    HiMedia Q10

    Kicsit a Dune felé hajlok, mert tartok az androidos rendszertől, nekem nem szükséges igazából semmi extra, ha a lejátszónak van egy sima felülete, teljesen jó. Viszont a Himediában ott a HDR és az USB 3.0.

    Előre is köszi az infókat!

Új hozzászólás Aktív témák