Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    Hello Hozzáértők!
    Mit szépítsem a dolgot, a médialejátszókhoz sík láma vagyok! Viszont szeretem a kellemes, minőségi zenei hangot! Mivel igen sok zeném flac formátumban van meg, és már nagyon beleuntam a cd-k irkálásába, szeretnék venni egy média lejátszót, amit egyenlőre egy pendrive-ról "etetnék", majd később beszereznék hozzá egy külső adattárolót. A médialejátszót egy DAC-hez kötném majd RCA-val az erősítőhöz. Legjobb lenne, ha a lejátszónak digi koax kimenete is lenne, de anyagi megfontolásból belenyugszom az optikai kimenet használatába is.
    Egyik fórumtársam hívta fel a figyelmemet az Egreat EG-R6C és EG-R6B lejátszókra, merthogy az nekem tökéletesen megfelelne zenéhez. A HD hangok egyenlőre nem igazán hoznak lázba, így ez a + tudása nem érdekel. Adatlapjaik alapján a két modell egyforma elektronikával rendelkezik szerintem (vagy nem...)
    Szeretném tanácsotokat kérni, főként olyan személyektől, akiknek már van a két modell közül valamelyik, vagy már hallgatták mindkettőt, hogy mégis melyik lenne a leg megfelelőbb a fent leírt igény teljesítéséhez?
    Illetve, ha esetleg hasonló árú más típust tudtok ajánlani, azt is szívesen olvasnám.
    Kösz előre is a tippjeiteket! :R

    PS: holnap délelőtt mennék megvásárolni valamelyiket, így az idő már elég kevés a visszaolvasáshoz/informálódáshoz.

    Üdv: nebulo

Új hozzászólás Aktív témák