Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio

    senior tag

    válasz I'am Dony #58283 üzenetére

    Szia,

    Anno én azért is döntöttem Zidoo mellett (ettől függetlenül van nálam most egy Himedia q5pro is) mert Himedia topic összefoglalója elvette a kedvem a Himedia terméktől, (konkrétan egy mátrix/táblázat kell hogy az ember átlássa melyik FW nek mi a baja és hogy éppen az a FW hogyan viszonyul aktuális Kodihoz stb, plusz FW frissítésnél a gyár is csak Flashelős megoldást javasolja :W tehát nem olyan sima ügy, persze fiatal singli embernek aki elmókol egyedül a szobájában annak ez mindegy, de gondolom te is azt szeretnéd hogy rádugod frissítsen online és menjen (apró beállítások után) a család/asszony ne kérdezze 5 percenként "na mikor lesz már valami"? .

    Másrészt nekem fent sincs Kodi (ZDMC) a Ziddo-n ha nem gyűjtöd a filmeket nagy tételben, nincs szükséged hogy filmek borítójában "gyönyörködj" így meg úgy kategorizáld a filmjeid akkor gyári lejátszó tökéletes. nekem NAS ról mennek a dolgok annak a könyvtárstruktúráját használva.

    egy kolléga máshol már összerakta a lényeges tudnivalókat.

    [link]
    AMLogic S905(x) SoC és társa HDR hiány miatt estek ki, bár lehet ezt azóta pótolták/pótolni fogják és költséghatékony megoldás lehet.

    annyi hogy képminőség Himedia Zidoo nál kb ua. képjavító funkció az alapból ki kell kapcsolni (esetleg nagyon rossz forrás pl DVD jel feljavításnál segíthet amúgy csak ront, pláne jól beállított tv képnél)

    Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák