Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz junkpod #54336 üzenetére

    Wrapper nagy fekete pont.-> Ezt sose fogom teljesen megérteni, hogy miért olyan oltári kellemetlenség az a plusz egy gombnyomás a videó végén, más hátránya meg ugye nincsen. Persze részemről megítélve, elfogadom, ha valakit ez is zavar, csak nem értem miért annyira kizáró ok.

    Ha jól tudom még így sem mindent játszik (?)-> Ez eléggé légből kapott indok így, ha konkrétumokat írnál én is konkrétan tudnék reflektálni. Nekem eddig mindent megevett, gond nélkül. Most merült fel nemrég, hogy a 7.1-es AAC hangot nem játssza le, és még a régebbi fw-eknél panaszkodtak páran, hogy bizonyos DVD-ket nem akar lejátszani, másra nem emlékszem. (Speciel ami DVD-kkel én teszteltem, azokat eddig mind vitte rendesen). Szerintem az elterjedt anyagok több, mint 90%-ával nincs problémája, szóval kb. 10 az 1-hez az esély, hogy valaki, valaha is belefut ilyesmibe. -Ahogy én látom-.

    Extrém módon túlárazott.->Lehetne olcsóbb is, OK, én is sokallom egy kicsit. A kiindulópontotok ugye az extra olcsó LE-sített S905-ös Box-ok, amikkel kapcsolatban meg mintha én olvastam volna itt, hogy pl. a 3D iso-kkal akad problémája, nem mindegyiket játssza le (és ugye azokat is csak "felezetten"). Plusz vegyük hozzá, hogy a Himedia Pro-knak az Android-os "nem lejátszós" része is nagyon rendben van. (Bár még nincs sok tapasztalatom az Android-al és hogy az S905-ös Box-ok ezen a téren hogyan muzsikálnak.) A másik pedig a Zidoo-k, amit az itt -eddig-olvasottak alapján én is elismerek, mint esetleges jobb alternatívát, jelenleg a kb. 15K-s olcsóbbsága miatt, de részemről más előnyéről nem tudok. 3D BD iso-k még mindig 24Hz-en mennek a Hi-Box-oknak, ez is igaz, de speciel az én TV-m úgy kompenzálja, hogy ebből egy fikarcnyi beröccenést sem tapasztaltam még soha (de OK, vegyük csak azért bug-nak).

    Ezek alapján azért még mindig elég meredek olyat állítani, hogy a Himedia-k rossz Android-os lejátszók lennének.

    A képminőség meg továbbra is érdekes kérdés, megnézném azért egymás mellett mind a három felsorolt alternatívát (bár ugye DjNice már csinált egy "leleplező" összehasonlítást, hogy azért nem biztos, hogy elég alapja van a új Realtek képminőség hype-nak), de ezt csak saját szemmel hiszi el az ember úgy is. Az új fw-eknél már teljesen kikapcsolható az Imprex is a Himedia-kon, ha valakit ez eddig zavart volna. És speciel nekem néha igen jól jön, hogy lehet kicsit finomítani a képen gyengébb vagy zizisebb SD/DVD forrás esetén, mert én ilyeneket is nézek, sőt, bizonyos HD anyagoknál sem árt néha némi film-grain csökkentés szvsz.

Új hozzászólás Aktív témák