Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • varázsgömb

    aktív tag

    Üdv mindenkinek!

    Pontosan egy éve már panaszkodtam, - ebben a hozzászólásomban, #43198 -, hogy szemcsés a kép. Az összes ajánlott beállítást végig próbáltam, kábelt cseréltem, de nem történt változás. Végül beletörődtem a dologba.

    Hanem nemrégiben a kb. 2 éves Samu tv-t kiraktam a nappaliba a fiaimnak, hogy azon játszanak és vettem egy másik tv-t magunknak a mi szobánkba, hogy én is tudjak filmet nézni az idő alatt. Ez egy LG 55UF778V. A múltkor unalmamban kipróbáltam, hogy a lejátszója mit tud, milyen filmeket játszik le. Ha nem az ágyon feküdtem volna, tuti dobok egy hátast! Olyan gyönyörű a filmek képe, mint az álom. Sehol nincs szemcse, teljesen homogének az egyszínű részek. Abszolút hibátlan! Most akkor mi van? A Popcorn A-410, mint dedikált média lejátszó szarabbul játssza le a filmeket, mint a tv beépített lejátszója? A tv wi-fi-vel csatlakozik a NAS-ra, a popi UTP Cat 5E kábellel.

    Újra átnéztem a beállításokat, kábeleket, a firmware a legfrissebb, de a popi 410-es továbbra is szemcsésen játssza le a filmeket. Mérgemben az eladáson is elgondolkoztam, de sajnos az LG nem minden formátumot játszik le.

    Van valamilyen tippje valakinek a szemcsés lejátszás megszüntetésére?

    [ Szerkesztve ]

    Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...

Új hozzászólás Aktív témák