Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz Satyricon #4854 üzenetére

    Az alap kérdésedre visszatérve:

    A lényeg az lenne, hogy le tudja játszani a divx-et, a hd filmeket, a dvd-t és a blue ray-t is.

    Szerintem ezzel lesz gond az olcsóbb lejátszóknál. Mármint az .mkv és .divx formátumok lejátszásával. Egy olcsóbb nem biztos, hogy boldogul mindegyikkel, ezért mondták itt többen is, hogy inkább akkor egy médialejátszó, amihez csatlakoztatni lehet külső BD-t vagy olcsó BD lejátszó és olcsó media player kombináció. Így nem lesz olyan gond, hogy a filmek felét játsza csak le.

    Ha jól értem az utolsó kérdésed, akkor oda sata vinyót akartál írni, mert az ata az eléggé régi 50-pines csatlakozóval ellátott formátum. Szóval ha sata, az azt jelenti, hogy milyen módon csatlakoztathatod az adott cucchoz, az ntfs meg az, hogy milyen fájlrendszerre formázod (fat32, ntfs stb.). Szóval a kettő különböző dolog. Ha felvenni is tud a gép amit veszel, akkor lehetséges, hogy ő fogja majd leformattálni pl. exFAT-ra, mert azt tudja csak kezelni. Általános tanács, ha olyat veszel, ami felvenni tud, akkor ne másolj rá semmit a vinyóra előtte, kösd rá, nézd meg valami saját formátumot szeretne-e a felvételhez és akkor nem morogsz, hogy másolhatsz mindent újra. :)

    Ja. Nem válaszoltam. Amit veszel, annak a leírásában benne lesz, hogy milyen vinyót lehet belerakni. Általában a sata az jó szokott lenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák