Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madw

    csendes tag

    Üdv!

    Ez a mostanság emlegetett Himedia Q5/Q10 eléggé megdobogtatta a szívem. Valakinek vannak élő tapasztalatai is a játékossal?
    A német fórumukon elég nagy a siránkozás Bluetooth témában. Még az USB-s Bt adaptert sem lehet működésre bírni a kütyün. Ez a dolog még mindig fent áll? Több hónapos az utolsó hozzászólás a témában. Ha igen, akkor ez egy jó nagy öntökön szúrás a gyártónak. Konzol, billentyűzet, egér kilőve? Tudom vannak rádiós megoldások, de nem túl elegáns, hogy távvezérlő holmik nagy részét ezzel kizárták. :(
    A Youtube kliensről lehet tudni, hogy milyen felbontást bír? Gyakorlatilag minden létező lejátszó feature-jei között erről a dologról nagy a hallgatás. A Q5/Q10-nél is. Tehát akkor 720p a Google korlátozásai miatt? A 4K-ról csak álmodhatok? Lehet a hardver sem bírná (mondjuk ezt kétlem)? Az azonosító átírás megoldott ennél a kütyünél? Mondjuk azt hazudni a Play-nek, hogy nVidia Shield? Az az egyetlen lejátszó ugyanis, ahol kiemelik a 4K-s Youtube támogatást.
    Ebben az ár kategóriában van alternatíva (mondjuk 100k-ig)? Egy LG 55LA965V-ZA-t hajtana meg. Tehát egy 4K-s cuccról beszélünk. Vagy várjak türelmesen, míg Európában is lesz nV Shield?

Új hozzászólás Aktív témák