Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    Sziasztok,

    Szeretnék olcsón jó médialejátszót venni.
    Ami nekem fontos: 4k felbontás, h.265 hardveres dekódolás, Dolby HD, DTS-HD MA kivezetés hdmi-n, és gigabit lan, mert Nason van minden film. Persze még kadenciahelyes megjelenítés.
    Az lenne a legjobb ha kodi futhatna rajta, mert a nappaliban a plazmára van kötve egy Wetek play dual dvb-s2 openelecet futtató kodis lejátszó, és azzal lehetne tv-t is streamelni a hálóba.

    Mivel ide még nem írtam, leírnám mit használok most:
    Jelenleg a hálóban egy raspberry pi volt, amit ideiglenesen lecseréltem egy Windows 8.1 tabletre, ami egy töltős hubon van, így nem merül,ill. rá van dugva egy usb infra és egy usb lan. 4k-t nem tud, kadenciahelyes lejátszás megy, Dolby hd dts hd dekódolva megy tobbcsatornas pcm-be.
    Egy dolgot sajnálok csak: Nem tudom megoldani, hogy a tv-t kikapcsolva helyes felbontasú legyen a Kodi a tableten, pedig jó lenne ha pl. Zenehallgatáskor nem kellene bekapcsolnom a tv-t, vagy digitális képkeretként mehetne. A tablet felbontása 1024*600 a tv full HD. Ha bekapcsolom a TV-t átkapcsol a tablet külső kimenetre, ha kikapcsolom, akkor visszakapcsol a tabletre, de a Kodi felületének csak egy részét látom. Erre van valami ötletetek?
    A wetek play-ról ami a nappaliban van, pedig csak jókat tudok mondani. Bár még fejlesztés alatt áll a kodis openelec, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Megy minden rajta, pl. Oscam, a duál tuner is nagyon jó.

    [ Szerkesztve ]

    Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

Új hozzászólás Aktív témák