Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sancza

    tag

    válasz Gabesz87 #34550 üzenetére

    Hali!

    Csak a pontosítás miatt, a probléma valószínűleg az Asus O!Play HDP-R(1,3) hdmi _implementációjájának_ szoftveres részében lehet valami probléma, ami miatt az 1.4-es hdmi-n keresztül problémás a lejátszás.
    Nem tudom mennyire rosszabb látványra a egy 40"-os lcd tv-n a kép, ha 1080p helyett 1080i -vel használom a lejátszót, mivel én amióta kiderült a probléma, azóta csak a HD2-es firmware-el használom a lejátszót, aminél ez a probléma nem jelentkezik.
    Egyébként az Asus ott ásta el magát nálam de nagyon, hogy ezt a problémát már legalább 2 éve tudják, és nagyívben sza*nak rá :(( , pedig szoftveresen javítható lenne. Ráadásul azóta jött ki pár firmware (tehát dolgoztak a lejátszón), de azokban nem volt erre vonatkozó javítás.

    Pont a hetekben terveztem lecserélni Mede8er 1000x3d -re lecserélni, erre nem most megy fel az áruk :(((
    (köszönjük meg az illetékeseknek :W )

    Két kérdésem lenne azokhoz akiknek van ilyen 1000-es vagy 800-as lejátszója.
    1. Hálózaton keresztül max. mekkora bitrátájú filmeket tud akadás mentesen lejátszani egy samba megosztású szerverről (hálózatom gigabites, azzal nincs probléma). Mivel az O!Play Air már a 21mbites bitrátájú film is problémát okoz (hálózaton keresztül, miközben usb-ről "röhögve" vitte)
    S egyre több ilyen filmem van, s rohadtul idegesít (plussz a fenti probléma), emiatt akarom most cserélni.

    2. Mennyire "hangos" a 800-as készülékben a venti működés közben, és milyen minőségű lehet a venti (mennyi üzemidő után kezd(het) el "hangoskodni")? Tudom van rá 5 év garancia, de "csak" venti miatt nem szívesen szeretnék szervizbe járni ha lehet.

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák