Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • schumi

    aktív tag

    hali

    kis segítséget szeretnék kérni:

    Adott egy 6100es samsung tv (tud dvb-c / t -t), tud felvenni hddre, timeshiftelni. De sajnos olyat már nem tud hogy mondjuk hálózatról nézek egy filmet, és közben szeretnék felvenni egy csatornáról adást (nem tudom és fogalmam sincs milyen összefüggés van a kettő között, de egyszerűen nem megy egyszerre a kettő, pedig külön serverről nézem a filmet -de mondjuk olyat sem tudok hogy felveszek egy műsort, és közben csatornát váltok).

    Kéne valami egyszerű kis felvevő ami mondjuk kisegít (egyébként digi tv-ről van szó, kábelen jön), ha nézek egy filmet vinyóról vagy hálózatról, az tudna felvenni tv-ről. Na most ezekben nagyon nem vagyok otthon, nem tudom mit kell nézni stb.

    Esetleg tudnátok ajánlani egy ilyen kis kütyüt nekem (lényeg az lenne hogy vagy a kütyüről és a tvről is tudjak egyszerre szimultán mondjuk akár felvenni is, vagy az is jó ha drágább a felvevő és mondjuk az tud akár egyszerre két külön csatornáról is felvenni)

    Ezt meg csak úgy grátiszként szeretném, nem tudom van-e ilyen felvevő készülék : hálózatra(/serverre) lenne kötve mondjuk, és távolról tudnék felvételt indítani

    előre is köszönöm a segítséget

    Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing

Új hozzászólás Aktív témák