Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anonym1s

    őstag

    válasz wolfman #28947 üzenetére

    Lehet ugralni a filmben lejatszas kozben, csak kicsit korulmenyes.
    Egyik lehetoseg amit liszi70 is irt, a 10 perces ugrasok.
    A masik, hogy megnyomod a kereso gombot, feljon egy uj ablak, ide beirod az idot ahova ugrani akarsz (ora/perc/masodperc) es OK.
    Szamomra ez eleg bena, ez nem tetszik benne. Sokkal jobb lenne ha a nyil billentyukkel lehetne a kivant idore vinni majd OK es oda ugrana. Plusz nekem hianyzik belole az egyetlen gombnyomassal torteno 10 masodperces ugrasok elore/hatra. Ezt rengetegszer hasznaltam a regi lejatszomon amikor ujra akartam nezni egy jelenetet ami tetszett, vagy nem ertettem jol amit mondtak, stb.
    Film inditasnal mindig feljon egy uj ablak, amiben valasztani lehet hogy folytassa vagy elolrol kezdje a lejatszast. Termeszetesen csak akkor, ha mar volt elinditva az adott film es a vege elott le lett allitva. Ha meg nem volt elinditva, akkor kerdes nelkul az elejerol kezdi lejatszani.
    Temat lehet rajta cserelni ez tuti, de szerintem hatterkepet is lehet. Egyszer probalgattam mas temakat, de vegul maradtam a gyarinal.

    Ja, meg valami.
    Mivel volt akinek problemat okozott, ezt is leirom.
    Szoval ha a filmben tobb nyelvu hang is van, akkor mindig a filmben beallitott alapertelmezett hanggal kezdi a lejatszast, nem lehet a lejatszoban beallitani alapertelmezett nyelvet, ezt akkor kell elvegezni egyetlen gombnyomassal amikor mar elindult a film.
    Masik bena dolog, hogy hangot csak egyetlen kimenetre ad egy idoben. Hdmi, optikai, vagy analog lehet, de egyszerre mindharomra nem kuldi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák