Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robi-k

    őstag

    válasz Dam6 #21429 üzenetére

    A Cinavia védelem csak a 2012-től gyártott új full menüs BD-t lejátszó médiaprocesszorokba kötelező beépíteni (és be is van építve) - ezért is nincs teljes BD menü a Popcorn A400-ban, a korábbi processzorokban nincs beintegrálva hardver szinten.
    Amúgy a Dune tudja a full BD menüs lejátszást, BBéci csak a TV modellről beszélt (azok csak Lite módot tudnak), nem a magasabb osztályba tartozó Base/Prime 3.0, Smart/Max/Duo sorozatokról. És 2 modell: Dune BD Prime 3.0 és a Dune HD Max rendelkeznek beépített BD optikai olvasóval is.

    Dam6: badarságokat beszélsz, nem is ismered (és nem is láttál) SDK-t. Még egyszer megismétlem: az SDK nem processzorfüggő! Két SDK között nem processzortámogatásban van különbség, hanem az alap Linux kernelben, ami köré építik az egész FW-t. És annak, hogy a Popi milyen + dolgokat integrál be az FW-be, semmi köze az SDK-hoz, azok nem részei a Sigma SDK-nak!
    SZVSZ Dune okosabban teszi a kiegészítő alkalmazások telepítését: ha valakinek kell ilyen ficsúr, az nyugodtan letöltheti és telepítheti magának a Dune oldaláról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák