Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szucsi57

    tag

    Érdeklődöm, hogy ha valaki mondjuk egx TX-SR606-os Onkyo házimozi erősítőn keresztül nézi és hallgatja a filmeket és a zenéket, akkor miért kellene sokat tudó százezer forintos gányolmány lejátszónak? Miért használná a lejátszók up-konverzióját, ami az onkyo-énál csakis rosszabb lehet?

    Miért kell az spdif kimenet? Mit lehet olyat kivenni belőle, ami nem jön ki s hdmi konnektoron?

    ÉS kérem szépen, győzzetek már meg, hogy miért ne az Asus Ópléjt vegyem meg? Ki a csudáénak kell internet, meg jutúb egy média lejátszóra? Hogy 100x200-as felbontásban nézzem mások önmegvalósítási kényszer szülte sk. vakbél-operációját?

    Létezik egy tabella, hogy mit lehet venni és mit tilos és miért? Csak olvasok és olvasok, de semmi értelme, mert áttekinthetetlen ami elhangzik. Ha Valaki mond valamit, tuti, hogy vagy tódít rajta más, vagy ellentmond. Semmi koherencia nincs az elhangzottakban. Mint adófizető áéllampolgár elvárnám, hogy ha már itt közpénzen lehet fórumozni, akkor az termékeny legyen! :-)

    Mit, miért (előnyök), miért nem (hátrányok)

    Kérem szépen, könyörgök térdre borulva, a nép Karácsonyra médiapléjert akar venni!!! Eljött a fórum órája! Most lehet egzisztencia-tételt igazolni! Ha most nem segítenek a Főguruk, akkor kár volt egész évben gyúrni a klaviatúrát! Help! Hilfe! Pomogitye!

Új hozzászólás Aktív témák