Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoty4

    őstag

    Sziasztok.

    Elég sok oldalt végigolvastam ebben a topikban és látom többnyire a Dune meg a popcorn lejátszókat ajánljátok.
    Viszont nem tudom nekem mi lenne az ideális.

    2 alternativa érdekelne.

    1. Szeretnék ajándékba venni egy médialejátszót egy családtagnak, akinél nincs wifi és a netkábel se megoldható a tv közelébe. Így hálózatról nem lehet filmet lejátszani.
    Először a WD Elements Play 1TB-ra gondoltam neki, mert elfogadható árban, van benne 1 TBos merevlemez és még letisztult kinézete is van a szerkezetnek. Igaz a minőségéről nem tudok nyilatkozni. Kérdésem az volna hogy hogyan lehet erre a merevlemezre másolni filmet anélkül hogy hurcolászná az ember azt és rákötné a számítógépre? Más alternativa is érdekelne, pl a vinyoval nem rendelkező modellekhez pl egy hordozható kisvinyot rádugni és arról filemt lejátszani. Mit javasoltok erre a helyzetre?
    Még egy apró megjegyzés, bár nem tudom hülyeség e. Van upc directes beltéri, nem akadnak azzal össze ezek a médialejátszók?

    2. Szeretnék magamnak is venni egy médialejátszót a közeljövőben, az még nem annyira égető dolog. Nekem viszont kicsit komplexebb megoldás kellene. Én egy komplett hálózatot szeretnék. TV+médialejátszó+wifi+(NAS vagy ilyesmi)
    A nas vinyóján szeretném tárolni a filmeket, illetve torrentet futtatni róla. És kommunikáljon a számítógéppel, meg akadás mentesen játssza a filmet. A TV-vel meg az a gondom , hogy nem tudom milyet érdemes venni. Filmhez a plazmákat ajánlják, viszont a többi dologra meg lcds tvt. Nekem a LEDes lcdk szimpatikusabbak. Minimum 46"osat szeretnék, a samsung új, szürke modellei nagyon tetszenek. DE azokban alapból van médialejátszó is. Kérdés milyen minőségű. Vagy lehet venni mádialejátszóval nem rendelkező modelt is?
    Milyen konfigurációt javasoltok számomra?

    Segítségeteket előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák