- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nando25
csendes tag
válasz tomboy1000 #1503 üzenetére
Szia!
Ha sikerult megoldanod a hostnames problemat elmondhatnad nekem is hogyan es mit irjak a hostname helyere a smb.conf-ba
Valamint XP alol elvileg van egy total commander verzio ami latja elvileg az ext2-t. Ismeri ezt valaki hogy mukszik?
Please segitsetek.
Koszi
-
Nando25
csendes tag
Egyszeruen feltettem a samba es torrentezni szeretnek pendrive-al, de winfos alol csak a samba kulso konyvtarat latom de nem tudok belelepni es csak IP-vel talalom meg belso halon mert nem mukszik valahogy a hostname....
Es nem tudom hogy lehet feltelepiteni a ctorrentet
Tud valaki linket/tanacsot adni?
-
Nando25
csendes tag
válasz tomboy1000 #1515 üzenetére
Ciao!
Ez rendben is van. A router web-es feluleten levo hostnamet adom neki es az smbd sor el is indul viszont az nmbd nem indul el es windows alol csak latom a megosztott konyvtarat de nem tudok belepni, holott felvettem usert ugyanazzal a jelszoval, amivel a windows belep. Ugy tudom ami seaky oldalan fenn van ctorrent az arra van, hogy ha csak a gyari fw melle akarod feltenni.
Arrol nem is beszelve hogy nem tudom hogy kell oleg ala feltenni a torrentet. -
Nando25
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom beloni a sambat. Beleirok mindent az smb.conf fileba majd nyomom a flashelest es reboot utan eltunik a fajl megint es nem tudok hozzaadni usert. Ennek mi lehet az ellenszere?
-
Nando25
csendes tag
válasz seaky77 #1519 üzenetére
Szia Seaky!
Ha a gyari fw melle szeretnem a ctorrented felpakolni, akkor ha alkalmazon a backdooros megoldast amit irtal.... utana meg kell swap is... nos azt hogyan oldom meg? Ebben meg tudnal tanacsot adni? Per pill ha nem tudom mgeoldani a sambat es a ctorrent feltelepiteset akkor lehet csak gyari fw melle szeretnem feltenni a torrentet.
-
Nando25
csendes tag
Sziasztok!
Mukszik vegre a Seaky fele webes torrent. Egy kerdesem van meg csak vele kapcsolatban. Evvel lehet olyat csinalni, mint pl. azureussal hogy mielott letoltenem a torrentet (illetve a fajlokat) ki lehet itt is valasztani hogy mindent toltson vagy csak amit en akarok?
Nem tudom ertheto voltam-e de aki erti es tud valamit mondani kerlek ne kimeljen.
Koszi
-
Nando25
csendes tag
-
Nando25
csendes tag
Sziasztok!
Valamiert nem megy fel az mc. Mikor inditom az installt ilyen hibaval leall. Szerintetek most hogyan tovabb??
Installing mc (4.6.1-3) to root...
Nothing to be done
An error ocurred, return value: 1.
Collected errors:
ERROR: Cannot satisfy the following dependencies for mc:
glib
[admin@(none) samba]$ ipkg install glib
Nothing to be done
An error ocurred, return value: 4.
Collected errors:
Cannot find package glib. -
Nando25
csendes tag
válasz csaboca66 #1645 üzenetére
Szia!
Huhh ez most nekem bonyolult volt. De arra gondoltam, hogy nem lehet olyant csinalni hogy teljesen ledurni mindent es elorol kezdeni? Elso alkalommal nekem minden tokeletesen ment csak ujraraktam a pendriveot es akkor kezdodtek ezek a gondok.
Azota a samba sem hajlando elindulni.
Ujra fel kell tenni a firmwaret vagy hogyan lehet teljesen 0-rol kezdeni?
-
Nando25
csendes tag
válasz Nando25 #8059 üzenetére
Huuu kozben rajottem!
A router web-es feluleten a NAT-ban ki kellett szednem a beallitasokat a 8081-es portra vonatkozoan.
Most mar csak az a gondom, hogy igy barki aki ismeri az IP-m adminisztralhatja a torrentjeimet.Ezt nem lehet valahogy jelszavasitani?
rtorrentrol van szo OLEG alatt.
-
Nando25
csendes tag
válasz Intruder2k5 #8062 üzenetére
Igen am de a jelszavas vedelemhez muszaly ez az ize: htdigest ?
Nekem nem jon le, mert nincs fenn az OLEG-es csomagok kozott....Mashogy nem lehet usert configolni?
-
Nando25
csendes tag
válasz Intruder2k5 #8064 üzenetére
Kiraly vagy!
Koszonom, mukodik is!
Remelem a cegemnel is mukszik a 443-as port
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Autós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest