Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz siva #7868 üzenetére

    Nos, az a helyzet, hogy az USB port átviteli sebessége elég kicsi... Pontosabban nem is a porttal van a baj, mint inkább a gyenge CPU-val, de ez mindegy is... A végeredmény ugyanaz. Samba-n keresztül nagyjából 2500-3000 kbyte/sec sebességgel lehet másolni a routerre kötött HDD, és a számítógép közt. Ez FTP-n keresztül valamivel gyorsabb (10-15%), meg állítólag NFS-n keresztül is, bár utóbbi előnyeit többnyire csak linux felhasználók élvezhetik. Ugyan létezik Windowsra is NFS kliens, de az nem az igazi. :-) Szóval a fileszerverként való felhasználás nem célszerű.

    Nekem mondjuk ezek nem okoznak gondot, nem szoktam napi 10-15 GB-ot tölteni, így nem okoz problémát a routerről a gépre áttöltés sem. Különben sem vagyok egy ideges típus, leteszem a Total Commandert a tálcára, és elvan az ott, másol magának, ráér... :-) Én főként a seed-elés miatt vettem meg a routert, amit én letöltök, azt elintézem 2-3 óra alatt is, annyi ideig pedig a gép is be van kapcsolva egy nap.

    Szóval ezzel együtt lehet élni, csak jobb ha előre tudsz róla :-) Amúgy meg bizonyára van kompromisszumoktól mentes kütyü is, csak az nem ennyibe kerül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák