Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz khorvat #7850 üzenetére

    Szia!

    Nyugodtan használhatod a http://code.google.com/p/wl500g/ oldalon lévő fw-t, ha OLEG vonalon szeretnél maradni. Én is használtam már azt Tomato előtt, és jelenleg is többeknek működik itt a fórumon stabilan. Jelenleg azt fejlesztik, a régi OLEG project végetért.

    Ha viszont Tomato-t szeretnél, akkor ne az alap verziót használd, mivel az valóban nem támogatja az USB-t, mivel eredetileg Linksys routerekhez készült, és hát azon tényleg nem sok USB van. Van neki módosított verziója, mi is azt használjuk, én a tomato-1.25-ND-USB-8631-Ext verziót használom, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Innen letöltheted.

    Mind a kettő jó választás, ami miatt én mégis a Tomato mellett szavaztam, az az, hogy szerintem felhasználóbarátabb.

    A többit Te döntöd el. Ha a Tomato mellett maradsz, és frissítésre kerül a sor, akkor tudd, hogy webes felületen nem fog felmenni, vagy tftp, vagy az asus firmware restore tool kell majd hozzá. A telepített optware-t (pl. torrent) használhatod tovább, csupán a scripteket kell majd áttenni új helyükre, mivel Tomato alatt nincs post-boot, és post-firewall, hanem ez is a webes felületen intéződik.

    Valamire egyébként mindenképpen javaslom a frissítést, mert akár oleg, akár tomato, az eltelt egy év alatt sok újítás, és hibajavítás került mindkettőbe.

    Hirdetéseim: https://shorturl.at/L8E51

Új hozzászólás Aktív témák