Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ecaddict

senior tag

válasz vargalex #1104 üzenetére

Igen UDP-vel. A TCP-vel valami nem kerek. Ezt többször is leírtam már.

A 16K block méretet onnan tudom, hogy a másolás közben néztem a forgalmat.
    De íme itt volt ahol panaszkodtam: Link

A kódban is kikerestem. Ott 32K van (legalábbis 1 helyen, de ugye ez ezért nem ennyire egyszerű).

A 1043 (legalábbis prociban) erősebb mint a WL-500gP, meg talán a legfontosabb erőssége, hogy jó árban van.
    Persze, ha valaki custom firmware-t akar rá sok progival, semmi esetre sem ajánlanám (ma már a WL-500 variánsokat sem). Arra a DIR-825 (amit te is vettél) lényegesen jobb. És vsz. relatíve az is jó árban van.

Ugye annyira, hogy anno amikor az RT-N16-ot vettem talán még 40 felett is volt (erre nem emlékszem tutira, da, hogy legalább 35 felett volt az biztos, az még most is megnézhető az árgépen).

A 1043 meg 20 felett volt 32M RAM-al. Én meg 31.5K-ért vettem az RT-N16-ot. Azóta persze gondolom a D-Link rájött, hogy ez így nem lesz nagy üzlet és belőtt egy reálisabb árat (25K).

Persze a többség nem moddol. Aki meg nem moddol a gyári firm-el használni ezeket a routereket kész büntetés. Az alól vsz. talán az RT-N16 kivétel (de pl. TP-Link-ről is jópáran pozitivan nyilatkoznak). RT-N16-nak még a gyárija is elég jó (többek szerint, akik nem akarnak moddolni), ha nem is tud mindent ami a dobozra rá van írva.

Azt, hogy az RT-N16 ára miért nem esett nem tudom. Vsz ez sem lesz nagy üzlet így. Persze lehet a Broadcomos chip-ek baromi drágák. Pedig tény, hogy per. pill nem látom azt a "performance"-t ami hájpolva volt. Úgy tűnik, hogy beraktak egy jobb procit a SoC-ba (ezt hirdették), de ezen kívül elfelejtették a SoC-ot fejleszteni (erről mélyen halgattak; a WiFi részét nem tudom, annyira nem is érdekel).

A guruságnál ugye nem rólam van szó. Hányan vitték vissza a TP-Link-jüket gariba (miután brickelték) amikor vissza akarták tenni a gyári firm-öt és elfelejtettek dd parancsozni (vagy nem is olvastak)? Na a dd az amit nem adnék átlag user kezébe.

Tudom közben megoldódott. De ez csak egy példa volt. Nem ragoznám ez tovább.

### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========

Új hozzászólás Aktív témák