- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
nézd meg a rajta lévő kódszámod 5ösre végződik akkor cl5 be kéne mennie, ha 6osra végződik akkor az meg szarügy
katt777 nekem a cl6osak is mennek 1,8v on, szerintem kb ugyanolyan fesz kell nekik
az lehetséges h IBT lefut 15* hibátlanul, de a GTA4 meg újraindítja a gépet?
mmint lehetséges mert nálam ez van, de a tuning okozhatja, vagy valami más lehet a hiba?[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz katt777 #5703 üzenetére
mi a tuning ramokat verő eredmény?
1. hszben lévő ramoknál az enyém jobban megy azonos frekin, az pl mitől lehet
időzítés viszont gyengébb valamivel
itt van egy eredmény:
[IMG:%20/dl/upc/2009-01/23/135333_alw7ux2emiygkpkq_500_3.thumb.png][/IMG][ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
VGA driverből a gyári-t töltötted le? Mert ha csak a sima Ati oldalról, akkor valószínű, hogy nem egy termékspecifikus drivered van, hanem egy nagy-nagy átlagos, ami nem minden kártyának megfelelő.
A gyártó oldalán lévő kari-driverrel próbáld meg, hátha az a gondja.
De mondjuk valahol volt már szó arról is, hogy a játékok egész másként használják a gép összetevőit, mint pld. 1 tesztprogram. Ez is ok lehet.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
JanR
addikt
"9x400(3.6ghz) CoreV : 1.25V, NB : 1.2, DRAM : 1.98 = KEKHALAL" mit alittsak, hogy ne kekhalalozzon, hanem stabilba mennyen 3.6-ot a proci?
-
vuk777
aktív tag
...nálam még ennél a gépnél 1x sem volt kékhalálom!!!!!
max fekete de már botolt is újra a gép közben -
Hawk1979
őstag
A ram sebességét nagyban befolyásolja az FSB sebessége is.Hol látsz te az 1.Hsz-ban 500-as FSB-t?? Sehol... Azért látod jobbnak a ramodat azonos RAM frekin.
Azonos sebességen kb. ugyanazokat kell hoznia minden ramnak.
Itt az enyém is tessék (8*500,1000-6-6-6-18,2*2giga Geil) : [link]
Láthatod,hogy azonos beállítások mellet,közel ugyanannyi mint neked.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
Na asszem kiszálok a klubból srácok, haver aztmondta hogy visszaveszi a lapot annyiért amenyiért én vettem tőle aztán ha szar akkor gari ha meg nem akkor ő használja tovább.
Asszem a következő lapom gigabyte lessz. -
JColee
őstag
kösz a felhomályosítást
-
Razermazer
őstag
szép estét emberek
Már megint olvasgatok visszafele, és látom hogy hiába írogat az ember jó tanácsot, nem olvassák el. Sebaj nekem, és kattnak legalább megy a tuning is, megy az EPU is. Megosztottam minden tapasztalatomat amit tudtam, mostmár energy saver lettem hála EPU-nak zöldek is szeretnek . Teljesítményhez mértem fogyaszt a gép, és ez volt a legnagyobb dilemmám, és óhajom de Asustól végre megoldásra talált. Nem kell biosban átállítani állandóan, ha egy jót akarok HD filmezni, játszani, dolgozni mindig a megfelelő teljesítményt nyújtja a gép. Természetesen a biosban a halt state és speedstep technológiát kihasználva+EPU. Jó lenne belőlle egy frissebb verzió ne csalódjak benned asus hátha jobban optimalizálják még ennél is. Nagyon úgy tűnik, hogy megint egy sikeres lap tulajdonosa lettem, a p5b után ami megint csak nem volt rossz lap(már a nővérem használja ). Egy elégedett user
Ha valami segítség kell a beállításokkal kapcsolatban bátran privátban kérdezzetek
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
katt777
félisten
válasz Razermazer #5715 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy a tunerem miért akad be felvételnél, ha nem normál módban van az EPU (repcsi), ill. néha egyszerűen tv-nézésnél is, holott Vista x86 alatt semmi baja, illetve de, ott meg nem lehet szabályozni a hangerőt. x64-en meg nem műxik. Talán amiatt van, hogy 8 éves hardver? De max. digitális kártyára akarom majd lecserélni.
Nekem is megvan minden, az egész rendszer OK, ma még készítettem egy terebélyes Oblivion cikket (holnap 11-től gamepodon), és most már nyugodtan játszom. (Azért gyorsan lekopogom.) És lesz.rom a 300Ft/1Euro árfolyamot. Van gépem a következő 2 évre.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
-
Razermazer
őstag
válasz katt777 #5716 üzenetére
Nah igen de, azt is csak akkor érdemes, ha már digitális adásod lesz, mert ezen az analóg vonalon bármilyen tunerrel marha rossz lesz a vétel. Éppen erről beszéltem hardveres emberkékkel, és megmondták a tutit hogy parabola 2 fejjel digitális adás beltéri egység kikódólva netes firmwarekkel és annyi csatornád lesz hogy csuda kiválló minőségben. Szolgáltatókat a hullarablókat(mert én csak így hívom őket) elfelejtheted. Sőt ezt az antennaboltban is megerősítették( nah persze csak úgy hosszú beszélgetés után és látván hogy jó ember vagyok mert ugye ez nem publikus) . Valószínű hogy igen a hardvered kissé öreg és ezek a tunerek mindig is egy külön állatfaj voltak.
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Helló!
Megoldódott szerencsére a forrófejű P5Q PRO-m! 25 fok körül van! hála a 2x AC AF 12cm PWM! CPU se megy terhelve 55 fok fölé AC Freezer 7 PRO
-
plaszy
őstag
Hú de mérges vagyok.
Kíváncsiságképpen lefuttattam egy 20-as IBT-t is a már stabilnak ítélt 1154-es ramokkal és a 18.-nál elszámolta magát, ezért csak 19/20 passedolt
Ez most belefér a hibahatárba, vagy akkor mégsem 100%-os valami ittenMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
vuk777
aktív tag
a tv tuner kártyámmal nekem is gond van /driver/mert már nem mai darab de gondoltanm beruházok egy újra a mi digitális adást is fogja és sztereó is egyben !
egyébként épp igy szalad a gépem most:[link] -
chege
aktív tag
nemrég lett meg a P5Q lapom, tesztelgettem és nézegettem a hőmérsékleteket is a lapon direkbe multiméterrel. A déli hidamat eléggé befűtötte a GTX260as, a borda 54°c volt, az nem túl egészséges nem? Azt odapattintottam egy 8cm gépházhűtőt aztán lement 28°c ra
az északi hidam pedig 36°cos az normális vagy az jobb neki ha alacsonyabb?[ Szerkesztve ]
-
Hawk1979
őstag
Ezeket a lapokat azért mérnökök tervezik,akik picit értelmesebbek mint egy csimpánz család.Amíg stabil,addig melegedhet kedvére.Még egy sima videó is melegszik használat közben,nem kell parázni.Amúgy ha ezelőtt volt esetleg nForce lapod,akkor ahhoz képest ezek a lapok fagyosak
Nem kell tapogatni működés közben,ennyi.Pár fokkal lehet jobban befűti a házat,ez az egyetlen negatívum. -
Hawk1979
őstag
De bőven belefér a hibahatárba Majd amikor egy kétórás filmet konvertálsz xvid-be és a végén tol egy restartot a géped,vagy épp egy 4gigás játékot tömörítesz be és 99%-nál dob egy crc hibát akkor átértékeled a hibahatáron belülinek vett értéket.....
Pici feszt toljál még valaminek "szerintem". -
JanR
addikt
Valaki leirhatna egy beallitast egy C0-s E8400 tuninghoz P5Q-ban, mert en csak szenvedek vele (NB:1,2 | V:1,25 es 9x400, a ram 1.98-at kapott 1066mhz-re/geilultra2x2gb1066mh/). Az elobbi beallitasokra kekhalalozott a gepem IBT alatt.
Valaki lecci' help, azert 3.6ghz-et szeretnek elerni. -
tag
Valaki leírná, hogy meddig lehet elmenni auto beállítások mellett egy P5Q Deluxe lapban úgy, hogy ne feszelje szét magát a lap? Miaz az FSB érték, amitől nagyon megugranak a feszültségek? Az OC jumper alapon van, és léggel hűtöm. 460-at már próbáltam vele auto beállításon. Az előző MSi lapomon a feszültségek 450-es FSB felett ugrottak meg.
Geza60
-
Hulk24
aktív tag
Na, teszteltem egy kicsit a ramokat!
2x1Gb Crucial BallistiX 800Mhz
Most járok 1066Mhz-nél 5-5-5-15el
[link]
ORTHOS ment 40percet, 5 priorítással!
Hőfokok is szépen alakultak! -
tag
Légyszi valaki írja le hogy meddig mehetek el auto beállításokkal, vagy mit hogyan állítsak be?
Geza60
-
tag
A pontos konfig a következő:
-Q9300, Zalman CNPS 9500-zal és erős légáramlatok között
-Asus P5Q Deluxe
-2x2GB Crucial BallistiX 2.0V 800/CL4
-Asus 8800GTS 512MB
-Corsair VX450Leginkább csak egy validra, vagy 3DM06 erejéig szeretném felhúzni a procit, de nagyon más ez a P45 az előző P35-ös MSI-mhez képest.
Eddig jutottam vele, tobább nem mertem:[link]Geza60
-
chege
aktív tag
P5Q lapon van vkinek Cooler Master Hyper Z600 hűtője? Jól elfér? Nem zargatja a körülötte lévő csodás dizájnal megáldott hűtőbordákat?
-
plaszy
őstag
válasz katt777 #5741 üzenetére
Olyan hihetetlen, hogy a szar E8500-am nem megy 1,25V-n stabilan? Nem én tehetek róla, hanem a gyártó. A többi sem elégszik meg kevesebb fesz.-el sajnos. Nem viccből adok nekik ennyit.
Egyébként te is lefuttathatnál egy 20-as IBT-t és lehet, hogy 10 fölötti valamelyiknél hibázna és akkor újrafesz.-elhetnél mindent, mint én.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Nálam lefutott már Prime is. 1401-es bios-szal 1.275V kellett a 450-es FSB-hez, 1611-gyel elég az 1.25V. De lefuttathatom az IBT-t is 20X módban. Viszont 1.325V akkor sem kell neki, a 433MHz meg nálam 1.22500V-on volt teljesen stabil! (táblázatban 3.9GHz-nél, mert annyira jön ki a 8400-zal)
Lehet persze, hogy kifogtál egy antituning procit, az szívás.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
JanR
addikt
Aruljatok mar el, hogy mi baja lesz akkor a procinak, ha a 1.25V helyett tobbet adok neki? Ti is mondjatok, hogy max, a dobozara is ra van irva, de mar tobb embernel lattam, hogy 1.3V, vagy akar tobb, mert ugy stabil neki a proci.
Szoval, mi a hatulutoje annak, hogy 1.25V-nal tobbet adok a procinak? -
plaszy
őstag
válasz katt777 #5743 üzenetére
Jah, mondjuk én is sokallom azt az 1 tized plusz feszt (1,225 vs. 1,325), amit a 0,5-el nagyobb szorzó okoz (9x433 vs. 9,5x433). Viszont a Ram-nál és NB-nél nem sok az a pár százados emelés az én terhemre.
JanR: Jobban melegszik --> jobb, erősebb hűtő kell rá, és max. rövidebb ideig "él".
-
JanR
addikt
Az lehet, hogy nekem a procim azert kekhalaloz 3.6GHz-nel (9x400), mert az 1.25 keves neki? Vagy mast is melle kene allitanom? 5x IBT-vel csinalta a kekhalalt, ha meg visszateszem alaporajelekre AUTO-n minden akkor meg 100%-os a proci. Valaki segithetne, mit hova allitsak.
koszi
-
Razermazer
őstag
a Nb-nek kevés az 1.14 szerintem 1.16 kezdetnek utánna 1.20 ha nem jó az 1.16.
A ramnak meg attól függ, hogy milyen fajta mehet a 2.2 de lehet kevesebb is ha bírja le kell tesztelni fokozatosan lemenni a feszültséggel, ha stabil nem kell feltétlen a 2.2. És még a sok rengetek minden más beállítás, fsb-nek is 1.20 legalább ne feszeljen a lap túl úgyis szeret. A memória időzítéseket manuálisan beállítani 5-5-5-15-re vagy 6-6-6-15-16-18-ra meliket szereti a memória ki kell próbálni. HajráSic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
JanR
addikt
válasz Razermazer #5749 üzenetére
Koszonom kiprobalom!
Most futtatom a prime-ot, a proci kapott 1.275V-ot NB: 1.14, dram 2.2 es igy nem hibazik. 1.25V-al mindig hibazott mar a 4. teszt kornyeken.
De akkor fesz vissza, NB fel? FSB-t meg akkor auto-rol atallitom.
Ramok CL5-osek, es ra is van irva, hogy 2.2-2.4V-ig. Szerintem hagyom a 2.2-t ha ezzel stabil. De akkor probalkozok.
Koszonom megegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest