- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
knight1987
csendes tag
válasz Destroyer91 #14283 üzenetére
Érdemes lenne egy teljes vírusellenőrzést lefuttatnod a gépen, valamint rá kellene mérned az alaplapi 3V-os elemre is, bár 2 évesen elég csúnya lenne, ha már rossz lenne.....
Nem tudom, mik vannak telepítve a gépeden...ha egy teljes újratelepítés után is ezt csinálja, az már probléma!!!
Amit megpróbálhatsz, esetleg mérés nélkül: amikor befejezted a gépezést (pontos időbeállítás után), vedd ki belőle az akkut, majd másnap tedd vissza, és első dolgod a BIOS-ba való belépés legyen, ott tudod ellenőrizni, hogy a dátum-idő beállítások elszálltak-e!
Ha el, akkor valszeg elem lesz, ha nem, akkor mindenképpen vmi szoftveres probléma!Off: Én oprendszer terén erősen ajánlanám (a sok finnyás-nyávogós emberrel ellentétben) a Win 7-et, mert sokkal biztonságosabb alapból, mint mondjuk az XP, valamint nekem a NOD32 vált be, én azzal érzem magam biztonságban! Tűzfalnak bőven elég a Win7 beépített Defender-e, főleg ha van otthon egy rendes routered, abban is van plusz tűzfal.
-
knight1987
csendes tag
Mondjuk az fura, hogy az ikonjaid is eltűnnek, úgy hangzik, mint vmi rendszer-visszaállítás, de még olyankor sem állítódik vissza az óra!!! Itt vmi turpisság lesz a szoftverben!!! Telepítve mikor volt?
-
nussa5
aktív tag
Elsőre azt mondanám merül az alaplapi elem, de gyanús, hogy random történik. Ajánlom töltsd le az MBAM free változatát, telepítés után frissítsd és csinálj egy teljes rendszervizsgálatot vele. A progi tud magyarul és az egyik legjobb malware kereső. Ha végzett légyszi közöld, hogy talált-e valamit. A progit innen tudod letölteni:[link] Ne a gyors vizsgálatot indítsd, mert az nem elég alapos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- Renault, Dacia topik
- Microsoft Excel topic
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest