Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BluEyes

őstag

válasz shteer #4067 üzenetére

Shteer:
    Köszi, ez egy kicsit már közelebb van. :R Mekkora láma a haverod? Vagy egy vérpro csávó? Tutira a SiS volt a gondja, vagy ráfogta, mert nem volt rajta sapka? Ez eddig nem konkrétum, nem tudjuk ki, mit, hogyan.. ;)

!Overdose!:
    Hogy lassabb (mennyivel is?), azt elfogadom, biztos úgy van. Nyilván tesztelted, merthogy az utóbbi időben én nemigen láttam SiS-es notit sebességtesztelni a hálón. Az 1,8-as proci is lassabb, mint az ugyanolyan 2 gigás. Na bumm.
    Stabilitással kapcsolatban valami konkrétum? Lehetőleg szignifikánsan az adott szettre jellemző dolgok érdekelnének, egyedi hiba, balfasz júzer nem ér. :)

Kali:
    A negatív tapasztalat mennyiben a SiS, és vajon mennyiban a Gericom márka felelőssége volt? 4 évvel ezelőtti önmagadat felidézve, akkoriban mennyire voltál képben a hw, sw, driver vonalon? Azaz nem lehetséges, hogy csak meghaladta az akkori tudásodat egy egyszerű probléma? Kicsit bővebben beszélnél róla? Bár a mai szettek már nyilván nem is hasonlítanak az akkoriakra.
    1996-ban én is szoptam az akkori SiS csodákkal, de azért ezt nem általánosítanám a mai termékekre. :)

Mielőtt bárki úgy vélné, hogy csak kötekszek itten, kijelentem, hogy valóban érdekelnek a gyártóval kapcsolatos tapasztalatok, merthogy nekem tucatnyi SiS csippes asztali gép és noti kapcsán csak a pozitív tapasztalataim gyűltek. Az viszont érdekes lenne, ha én lennék a szerencsés kivétel, nekem is kellene már szívni a SiS-szel, de nem sikerül. Konstruktívan támadjatok le légyszi! :)

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

Új hozzászólás Aktív témák