Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    Kiveséztem a Legacy of the First Blade történetszálat....volt benne anyag, és történés, egyfelől érdekes , másfelől meg lehangoló volt. De roppant élménydús.

    Jöhet a központi sztori felgöngyölítése...de már Lakónia van terítéken, előbb utóbb ez is megadja magát, és ezzel párhuzamosan fogom a kultistákat is eltörölni a térképről, van még pár személy és érintetlen terület. Így a fegyver is maximális lesz, amit megörököltem.

    Talán a végére hagyom Atlantist, teljes valójában ( persze az ezzel kapcsolatosakat is érintettem már az előrehaladásom során )..... kiderül, hogy alakulnak a dolgok, amire most még nincs rálátásom.

    Legvégére marad pár darab The Lost Tales of Greece küldi. Ebbe is belekóstoltam, és nagyon jópofa dolgokból merítettek, van ilyen és olyan is közte....illetve a térkép és a SAS pontok teljes kiaknázása, már ha lesz még belőle hátra... esetleges kiemelt mellék feladatokkal.

    210 óra körül van....szerintem 300 óra alatt meglesz.

    Parádés ! Annyi szál, és info meg tartalom van benne, ráadásul mind mind érdekes ( persze nem árt, ha az ember olvassa is, és tájékozott a témát illetően ) .
    Best of listában tuti benne lesz, nálam :R


    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák