Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz sith7 #2796 üzenetére

    Nem csinálsz rosszul semmit sem, csak játszd a játékot és jön minden szépen.

    Én 32-33as szinten vagyok a főhőssel, és Hardon + medium szinteződés mellett nagyon jól boldogulok. A "dolgok" is jól potyognak ( drop ).

    Kezdetektől majd mindent bedarálok, arany és használandó dolgok maradnak. Alig adtam el, a fegyverzetet és öltözetet illetően.
    ( Majd ha látok rációt az árazást illetően, ez lehet változik ....)
    Egyéb dolgokat amiket összeszedek, azokat eladogatom persze, zsebpénz jön belőle néha.

    Fegyverzetből általában a karakterem szintjéhez közeli van nálam, jól "potyog" és néha fejlesztek is, de nem szintről szintre. Nem általános az azonos szint nálam.

    Az öltözéket tekintve, vegyes a kép, de sok összetevő van, ami sokkal le van maradva a karakterem szintjéhez képest. 5-10 de van hogy 15 szintnyi különbség is van az egyes elemeket illetően. Huzamos ideig !

    Területről területre haladok, legtöbbször próbálom kimaxolni az egyes helyeket, eddig csak a sztori miatt ugrottam, viszont már vagyok olyan fokozatban, és van annyi tennivaló.....hogy elkezdtem kalandozni, de csak módjával. ( 80 óra .... 24 % haladás, 20% régió )

    Nem ütköztem még megoldhatatlan feladatba vagy legyőzhetetlen ellenfélbe, pedig szintezek és nehézen játszom.
    Annak ellenére, ahogyan a felszerelésemet leírtam.

    Karakteremhez mérten tartok egyik és másik helyre, az inventory használható és a skillek is szépen gyűlnek.

    3 eltérő "cuccos" van, hunter-hassasin-warrior és most gyűjtöm a 200 ezer drachmat a negyedik összeállításra, pontosan a helyre.
    Hajómat is fejlesztem szépen sorjában, alapanyagokkal nem állok rosszul, sőt !

    Mindig volt pénzem arra amire kellett, pedig a 3 hely(öltözet) és a hajó viszi, meg néha néha a fejlesztés is. ( néha adok a rászorulóknak is ) :D

    A sok sok megoldásra váró feladatból, hajókázásból, fosztogatásból, csatározásból , tartományok felfedezéséből, zsoldosokból, kultistákból és gyűjtögetésből stb....mindig jön elég drachma.

    Személy szerint.
    Nem gondolom hogy bármit is lehetne rosszul csinálni....csak játszom a játékot, ami nekem kellően változatos és szórakoztató, leginkább nem is az előrehaladás hanem a játékélmény ami motivál.
    Persze így kell még 3-500 óra, mire elmondhatom hogy oda értem, ahova szeretnék.....de én ezt az utat és stílust választottam.

    Természetesen az egészhez hozzátartozik, hogy az ókori Hellász nagyon bennem van, és nem győzök utánaolvasni a tartalmaknak, amivel szembesülök a játékban.
    Ez pedig nagyod dob az élményen....de ha már a fejlesztők belerakták és szépen meg is valósították, akkor az a minimum hogy kiaknázom és elmerülök benne.

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák