- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz Imilenni #3200 üzenetére
Hát screenshotot nem csináltam, de gyakorlatilag annyi, hogy mindent low-ra, amit lehet kikapcsolni.
Felbontásban nálam az 1280* és az 1366* között nem volt érdemi különbség, valamint a borderless windowed és a fullscreen között sem. (ugyhogy nálam az utóbbi párossal ment). Vsync ON. És a 3D render le volt csavarva minimumra. (bár ezt minden indításnál visszatette, ugyhogy újra le kellett tekerni)"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Angel1981
veterán
Srácok!
Most komolyan! Én vagyok vak / hülye / stb. stb???
Azt írták, 21-én névváltás, és bejelentkezés után a profilon belül a jobb felső sarokban lesz az információs sáv, ahol kérvényezhető.
Most délután fél 2, és én még mindig nem látom sehol![ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
válasz octopus666 #3206 üzenetére
Ezt nem kellett volna mondani.
Most majd nézegetem 5 percenként, hogy mikor foglalhatom be a Zsolt_72 nicket."Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
oneal1
senior tag
premium tankokról esetleg találni valahol listát stattal ilyesmi?
-
Telda
addikt
Az AW-hoz nincs hasonló oldal, mint pl a wotinfo.hu vagy a wows.hu, stb?
-
scyllarus
veterán
Biztosan lesz, majd ha OB lesz ez is. Most még kicsi a játékosállomány, de van egy olyan érzésem, hogy sokan fognak áttérni és lesznek hasonló oldalak. Mondjuk a fő vonzerőt jelentő modtöltögetés itt kilőve
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ughhh
senior tag
Semmilyen MOD nem lesz.
Armored Talk, hasonló oldal
-
Simi37
őstag
Mivel giveawayes kódom volt ezért nekem nem jár foglalható nick Remélem nem foglalják le a nevem vagy elég gyors leszek ha open beta...ha viszik kicsit morcos leszek Mondjuk mikor WoTra regisztráltam akkor nem volt foglalt a név pedig már létezett 2-3 éve szóval reménykedek.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
zozyk
addikt
Most hogy picit többet játszottam az AW-al a hétvégén,már jobban várom az OB-t,azok a 8-as vasak eléggé meghozták a kedvem.
❤ Leo2 ❤ -
oneal1
senior tag
ne is mondjátok, már azért egy ideje játszhattam volna, de csak tegnap este estem neki a játéknak.....
szóval finoman szólva várom az opent
-
jano_77
nagyúr
válasz #40993792 #3212 üzenetére
Tudomásom szerint aki megvette vmelyik csomagot, annak biztosított a neve a játékban, max változtathat rajta! Én ma mikor beléptem, azt írta, hogy a nevem lefoglalt, de van lehetőségem változtatásra. Benéztem vmit?
(#3219) ughhh: szerintem magyar oldalra gondolt.....én is bízom benne, hogy lesz magyar nyelvű oldal is hozzá. és ami még fontosabb, hogy lesz majd magyar nyelv a játékban!
Én abban bízom, hogy az Open-t úgy adják ki, hogy tényleg optimalizált lesz és nem lesznek beállítási (minden új belépésnél piros tank, rózsaszín lánctalppal) és renderelési problémák (nincsenek kirajzolva az épületek, tereptárgyak, nem látszódik a tanktest csak a lánctalp, stb)! Jaaaa....és hogy mindezt az optimalizálást nem i7-es procira teszik meg!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
oneal1
senior tag
válasz jano_77 #3227 üzenetére
az utolsó gondolatodhoz szólnék hozzá
szerintem már sok mindent az optimalizáláson nem tudnak melózni, de ne legyen igazam!
Ami idegesítő számomra, hogy mikor kezdődik a csata illetve betölti a képernyőt és elkezd visszaszámolni, akkor látom hogy folyamat tölti be a textúrákat, élesednek a tereptárgyak, a tankok stb, pedig nincs rossz gépem, ennél több erőforrást igénylő játékokat is simán repteti.ki milyen konfiggal és beállítással játszott eddig?
-
Hafy75
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
Én konfigom:
MSI B85-G43 Gaming, Intel i5-4690, MSI GTX 960 Gaming 2G, 4x4GB Corsair Vengeance DDR3-1600MHz, 120GB OCZ Vertex3 - 250GB Seagate Barracuda, FSP Hyper 700W, Win 10 Pronem gondolom, hogy szar gép - persze biztos hogy van sokkal jobb is - és mégis vannak/voltak gondjaim az EA szakaszok alatt. És sajnos nem csak 1 és 2 alatt, hanem végig fent álltak a gondok. És még a beállításaimat sem menti el, jegyzi meg a rendszer mindig alapra - High-ra áll be induláskor.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
octopus666
tag
Today, the 22nd of September 2015, the Public Test Server will be available for testing of Update 0.9
-
weres78
senior tag
i5 4670K (alapon, nincs húzva), 8Gb ram, MSI 280x gaming (nincs húzva), Ultra beállítás mellett két pálya van (jellemzően ahol sok a zöld), ahol leesik az fps 40-re, többin simán megvan a 60.
Véleményem szerint már most eléggé rendben van a játék, mert másik, ehhez képest igen gyenge gépen is élvezhetően fut, holott ott ugyancsak a brekkencs seggét súrolják a beállítások. És ez remélhetőleg idővel javulni is fog...Mivel most modernizáltam egy alaposat a gépemen, amint megjön a nyitás azt is el tudom majd mondani milyen a játék egy igazán korszerű masinával. Bár azt a két pályát kivéve azt gondolom nem sokminden változik majd.
-
Telda
addikt
válasz octopus666 #3233 üzenetére
Ezt most az a PTS ami eddig is ment?
Mert azt nem tudtam letölteni sehogy... -
oneal1
senior tag
honnan lehet ölteni a publicot?
-
ughhh
senior tag
válasz jano_77 #3227 üzenetére
SOHA SEMMILYEN GRAFIKAI BUG NEM VOLT, pedig év eleje óta játszom.
Konfig: I5-3350P, 16GB, R9 280X, Monitor 21:9 - 2560x1080
HIGH beállítás, élsímításff, vert syncN (mert néha felmegy 100fps fölé)
60FPS fixen minden pályán, kivétel az aminek a szélén több sávos autópálya van, ott sajnos beesik néha 30fps-re -
oneal1
senior tag
na leszedte a 18 gigát viszont telepíteni nem engedi :S
-
Hafy75
aktív tag
Ez a rendes játékra vonatkozik, nem a teszt szerverre. Próbáld holnap ezt.
The launcher will be available for download on the 23rd of September at this address. A launcher will download and will install the game. Please follow the launcher's instructions.
On the 24th and 25th of September, 2015, the players will for the first time have the opportunity to test Armored Warfare without the Early Access requirement during the Stress Test phase of Armored Warfare testing.
Starting time: Thursday, 08:00 CEST (Thursday 12:00 PDT)
Ending time: Saturday, 08:00 CEST (Friday 12:00 PDT)Stress Testing is the final testing phase before the Open Beta launch. Its aim is to provide the developers with feedback regarding the stability of the server system and its ability to handle large amounts of players. In order to obtain these results, we do need as many players as possible to play at the same time.
[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
ughhh
senior tag
Terhelés teszt!
Minden belépőnek ajándék 7 nap prémium és és Stress Test kitüntetés
23.-án érkezik a patch !!!NEM PTS!!!
Szerverek elérhetősége:
EU Server September 24th, 8:00 AM CEST - September, 26th, 8:00 AM CEST
NA Server September 24th, 12:00 AM PDT - September, 25th, 12:00 AM PDT -
Kean_Sorbo
őstag
Sziasztok!
Jól látom, ha az Exp. Tankot megakarom venni, akkor ezt csak a Lord csomaggal tehetem meg? (Ha így van akkor gyűjtögetnem kellesz rá, mert nagyon megszerettem.)
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Dagohun
tag
Üdv.
Tegnap próbálta valaki a teszt szerveren a 0.9 verziót? Mert tegnap kaptam nem kevés pofont a játéktól, konkrétan nem igazán tudtunk nyerni a PvE meccseken. Kicsit erősebbek lettek a bot v mifene. A T-90-t átlőtték ahogy kell mindenhonnan. Ráadásul a PvE meccsek után már számolta a lőszer pótlást és a javítást is így nem gyengén volt minden kör mínuszos. Természetesen a gépem tegnap elpukkant így csak 5 meccset játszottam. Nem igazán tudtam kipróbálni az extreme fokozatot. -
Angel1981
veterán
válasz Kean_Sorbo #3247 üzenetére
Szerintem gyakorlatilag ajándék.
70€-ért 4 db prémtank, 90 nap prémium, 8000 arany - ilyen jó csomag szerintem nem nagyon lesz többé, de ne legyen igazam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest