- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
Nem lesznek már nyitva a szerverek ebben a hónapban?
-
Tyukki.
újonc
Sziasztok! Arról tudtok valamit, hogy mi lesz a kifejlesztett megvett tankokkal ha beindul a normál játék? Lesz egy teljes reset vagy megmaradnak a dolgaink?
-
TESCO-Zsömle
félisten
És bent vannak az exkluzívok, a Terminator meg egy állat!
Viszont a többi tankot nem kaptuk meg.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Diarmand
senior tag
Most játszok ezzel először. Nem tudom mit csinálok, de ezt a Terminatort kibaxottul élvezem
-
Met
nagyúr
mazsola0 olvasod ezt a fórumot?
Gratulálok az 5 alatti iq szintedhez..."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
villamos
őstag
válasz Angel1981 #2149 üzenetére
Én mindegyik tankba ugyanazt a parancsnokot ültetem. Az a lényeg, hogy hány csatába megy gondolom, és hogy azt hogyan sikerül teljesíteni, az mindegy hogy melyik tankban ül. Ha kilövik a tankot, akkor attól a másik tankkal még tud menni akkor is, ha az előző csata nem fejeződött be.
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Farkas23
aktív tag
Lenne kedve valakinek jönni szakaszba?
Ha kell van TS is. -
DeadMeat
nagyúr
Amikor tier4 mbt-vel megyek osszerak 5,6-kal. Vegre meglett a tier 5 mbt gondoltam naivan lesz eselyem sajat tier ellen.Erre osszerak 6,7-el... Azt hiszem nekem mara ennyi eleg is.. Nem tudok egy normalis kort jatszani, amibol tanulhatok is valamit mert 2 loves es kilonek.Hiaba probalok jol helyezkedni, hasznalni a fedezekeket. Eselyem nincs. Ez igy kicsit sem elvezetes. Ennyit szamit, hogy nekem ez az elso tankszimulator jatekom?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Farkas23
aktív tag
válasz DeadMeat #2171 üzenetére
Inkább az a probléma, hogy még kevesen játsszák, és már sokaknak meg vannak a magas tier-ű tankok, ezáltal, te hiába mennél 5-ös szinten, túl soan vannak a 6-os 7-es szinten is már és hozzájuk dob be.
Tegnap 6-os tankal mentem be és ált csak 6-ok voltak, néha tett be pár 7-est. -
Farkas23
aktív tag
válasz maximilian4 #2175 üzenetére
Azért nem tudod, mert még zárt béta, ahhoz hogy tudjál játszani, meg kéne venni legalább a legkisebb pakkot, ami 14 euro.
Vagy pedig megvárod a EA 4. részét és akkor megpróbálsz szerezni kulcsot, mert szoktak osztogatni kulcsokat. -
villamos
őstag
Erre valami magyarázat?
Ketten állunk egymás mellett. Ugyanolyan tankunk van (Leo1). Ugyanazt a tankot lőjük. Ugyanott találjuk el. Mégis nekem nincs pen, a társam meg egyharmadot levesz.Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Farkas23 #2173 üzenetére
Én azt értem, hogy kevesen vagyunk, muszáj összedobni más tier-vel. NA de esélyem nincs, mert 1000 dmg 1 lövés szemből, az enyém meg persze semmi. Kicsit frusztráló, amikor látom, hogy tier5 és tier 4 is van egy rahedli, erre berak a nagyok meccsébe... Saját tierben a t64-el egész jól elboldogulok, elég sokáig életben is tudok maradni, úgy, hogy nem kempelek, és nem ismerem annyira a mapokat még. De magasabb tier ellen kb esélyem nincs.
-
Farkas23
aktív tag
-
DeadMeat
nagyúr
Egyeb ertelmes eszrevetel? Me osz ugy kurvara meg lehet tanulni jatszani, ha 2 lovesbol kiszednek, nekem meg kb az osszes lovesem lepattan akar hova lovom. Van amelyik meg csak le sem pattan egyszeruen 0 dmg. Mint a minap egy m60a3 seggen. Amit valljuk be nem nehez eltalalni.. Illetve nehez nem eltalalni, akkora.
-
lofagi
addikt
válasz DeadMeat #2182 üzenetére
Sajnálom Meat, de így van, ez a játék koránt sem annyira egyszerű,mint aminek látszik,de még így is könnyebb,mint a WoT.
Az,h hátulról nem tudtad átlőni még koránt sem jelenti a játék hibáját. A szög mindennél fontosabb, nyilván,h milyen tölténnyel lősz az sem. S nem feltétlenül kell minden tanknak neki menni.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
wall2
tag
Terminator valami undorító egy tank M60A3 nem lehet beütni sehol nevetséges.
-
TESCO-Zsömle
félisten
T-72 alváz, ember-nélküli toronnyal... Sok fogás nincs rajta... Úgy toljuk át vele a PvE-t Hard-on, mintha Easy lenne. Futni kell a sebzésért...
Wikipedia szerint a páncélvédelme felülmúlja a T-90-esét! A rajta alkalmazott "Relikt" ERA két-háromszor hatékonyabb, mint a T-90-esen levő Kontakt-5...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Angel1981
veterán
válasz villamos #2168 üzenetére
Értem, köszi, ki fogom próbálni!
Ez egyébként nem OFF, hanem hasznos infó!#2186 wall2: Meg vagyunk lepve?
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
minél többször jut eszembe, hogy WoT ozzak egyet-egyet annál inkább mondom.., hogy ahhhh nem idegeskedem inkább. és AW zek egy kört 3 kör WoT után... frusztrál az az elemi butaság, játszani nem akarás ami a Wot "játékosok" 80% ánál tapasztalható.... mint valami GYP-s öööuiuuasdsadasdas lőttemm iiííí hhúúú sebeztem...az már nem érdekli, hogy ki merre hány méter, hogy veszt a csapat mert egy hülye ül a bill-egér mögött, csak megy mint valami vadbarom, régen legalább high tierben nem volt ez, de ma már ezek is felküzdötték magukat odági..
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
lofagi
addikt
Amúgy pont az a király szerintem is az AW-ben, hogy nem frusztrál annyira, mint a WoT. Valóban, ha még vesztünk is, ha épp sikerült jól teljesíteni, akkor is jó eredménnyel szállhatsz ki a játékból.
Múltkor volt egy köröm, a T-80-al ahol is három leo2 jött rám, s a véletlennek köszönhetően, mindig sikerült lepattintani őket, s kettőt sikerült is kiszedni, de ilyen 100 alatti hpm maradt az utolsóra, két lepattintás után a saját artynk lőtt ki. Na akkor azért nem voltam túl boldog.
- más -
Az orosz verzió miért jár előrébb? Azt meg tudja mondani nekem valaki?
Ahogy elnézem itt a techtree-t azért bekerül majd jó néhány tank a kifejleszthetők közé.
Többek között a játékban többet emlegetett T-72A is ami állítólag nagyon OP volt.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
scyllarus
veterán
Nem akarlak elkeseríteni, de a játékosállomány bővülésével itt is megjelennek majd az ilyenek.
Ami viszont megmarad:
- nem fog annyi múlni a győzelem/vereségen, ha jól játszol, kevésbé lesz érdekes a vereség
- Ahová célzol, oda megy a skúló. Lehet, hogy lepattan, elnyelődik, nem sebez, de legalább oda megy. És ez nekem nagyon fontos, elegem volt a Napba szálló lövésekből "odaát"."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest