- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Kisebbre vettem, koszmókok kitakarítva. Ha így megfelel, kérném a pecséteket, kolléga már elfogadta.
--> --> -
P.H.:
Nem csinálnál még 2px-el kisebbet? Ha nem akkor ez is - Tamoo
Nekem megfelel a 2. mérete. Elég részletes.
Egyéni arcképe beállításra került. - 2014.09.03 - koxx
[ Módosította: koxx ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
wrox kollégának orca, a másik topicban már elfogadta. Kisképet gyártok majd hozzá.
-
PH:
Egyéni arcképe beállításra került. - crey - 2014-09-02
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz tDr1v3r #34114 üzenetére
Az a gond, hogy nem véletlenül mondtam már amikor válaszoltam a kérésedre, higy tuti összébb kell nyomni. Formai követelmény nálunk, hogy lehetőleg közelítsenek az avatarok az 1:1 vagy a 4:5 arányhoz. Valamennyire ki lehet lógni belőle, de ez az arc rettenet vékony lenne úgy, ahogy te átrajzoltad.
És ez a módosítás, ahhoz hogy szép is legyen azt jelenti kb. Hogy 0-ról újra kell rajzolni majdhogynem (a szinezés, meg egy-két utólagos belepiszkálás nem probléma), de a kép arányait főleg ilyen nyújtásokkal már kb. A körbevágás után szoktuk - legalább is én - megoldani. Nem mondom hogy lehetetlen, de kb. Olyan, mint amikor a gyapotültetvény leszedése után még mehetsz kukoricát is törni. Yeeey!
Megjegyzem, a "Franc otteszi, inkább megyek aludni" mondatod inkább sikerült sértőre, mint amit te ki akartál hozni belőle.
Fojtassuk az OFFban. Köszi.
-
MODERÁTOR
válasz mirci18 #34174 üzenetére
Szia!
.LnB-től nehezen kapsz esélyt, mert nincs jogköre elbírálni azt, hogy melyik arckép mehet, és melyik nem. Ő egy hasznos usere a topiknak, segít a már elfogadott ötletekhez kivitelezhető arckép forrást találni, tanácsot ad és segít ahol tud.
Mario azért nem lehet, amiért másoknak sem lehetett még egy Kisvakond, vagy Jerry egér. Egyéni arckép, egyedi, egy lehet belőle csak.
A korábbi posztokat pedig nem véletlenül töröltem, kérlek egy OFF-topikban mutasd be az arckép ötleted, és ha majd ott rábólint valamelyik moderátor, akkor kérvényezd itt az elkészítését.
-
MODERÁTOR
válasz Peterson_ #34156 üzenetére
Egy lehelletnyit tudnál erősíteni a kontúrjain? Meg egy picit több szaturációt adni a bőrnek, mert így hóka.
Ja és az aljából csapd le nyugodtan azt a 3-4 pixelt, mert alig látszik a válla, szerintem felesleges is.[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
Srácok! Imazsámolyt az arcképgyárosok felé ebben a topicban fordítsatok pls, meg a köszönöm, meg ha nyalnátok a hangjukat, meg ilyenek! Kérlekkérlekkérlek. Így is átláthatatlan a topic! Köszi!
-
MODERÁTOR
válasz bambano #34328 üzenetére
mondjuk ez fotó, de legalább határozott élekkel, átalakítható... ezt bevállalom, az ilyennel szeretek szöszölni, csak az a kérésem, hogy várj türelmesen. Pénteken elutazom egy konferenciára, és csak hétfő éjjel jövök vissza Magyarországra, úgyhogy csak utána tudok vele érdemben foglalkozni.
-
MODERÁTOR
A mai naptól vond mint ARCKÉPGYÁROS moderátor segíti a munkánkat. Háromszoros hipphipphurrát neki. Szigorúan az OFF topikban.
-
MODERÁTOR
Lenry, a tiédet bevállalom valamikorra, de nem ígérek időpontot.
Eddie141 kérését pedig valaki olyan vigye már el, aki picit ügyesebb emberarcban mint én, mert azok általában nem sikerülek olyan jóra.Már elkezdtem Eddie141 Handsome Jack-jét. - vond
talán használnom kellene már Ndruu táblázatát.... - crey
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz randras_83 #34655 üzenetére
Dr. Mundo nem játszik?
-
MODERÁTOR
válasz kenwood #34697 üzenetére
Őszinte leszek, ezekkel nagy szívás melózni. Ha valakinek van most ideje rá, akkor ez talán sok sok átalakítással jó lehet - csak a sisak - , meg Arthasból egy ilyen... de nem kevés meló lesz egyikkel sem.
-
MODERÁTOR
válasz freemanone #34719 üzenetére
1-1 és 2-2 pixellel kisebben is megnézném. Amúgy jó lett - plusz jobbra felesleges a váll, ha a másik oldalán nincs
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest