- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Str8 sk8r #7597 üzenetére
"a színek kicsit túl élénkek, és kontrasztosak" - amúgy csak egy mosott paca lenne az egész.
Amit a (#7594)-ben mutattál:
Amit a (#7590)-ben mutattál:
És mivel ilyen kisméretű képből nehéz dolgozni (főleg ha lerontod a minőségét a Paint tömörítéssel), ezért megkerestem azt a képet amit a #7590-ben mutattál nagyban. Ebből már el lehetett indulni. Ennek a hajával kombináltam (így már van álla is):
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Str8 sk8r
őstag
... ...már majdnem tökéj... ...a legfelső teljesen megfelelne nekem(csak az álla)...a legutolsó profi minka, csak az "arca" lehetne egy pöttyet keskenyebb(kb mint a felső)...de mindenképp szép munka... ...
...#7600-jer1cho: ezaz...köszi... ...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Szeretnék én is egy saját képet kérni tőletek. Nem vagyok egy nagy képmágus, ami az én elképzeléseimnek megfelelne, az ez lenne:
(Innen töltöttem le az eredeti gif formátumú képet.)
Ezzel tudnátok valamit kezdeni? Tudom, hogy már van egy Taz avatar Manitou személyében, de ez az, amit magamnak gondoltam...
Előre is köszönöm!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Kidus
őstag
válasz elfelejtette #7608 üzenetére
Taz nem lehet, mint mondod te is, mar van.
Masik kepet kell keresned.Assuming Control
-
whitezo88
nagyúr
mi a gond ezzel? (jobb alsó)
[link] -
Pompi
MODERÁTOR
válasz Str8 sk8r #7612 üzenetére
Szerintem viszont a vállas jobb. A másik nagyon durván volt vágva 3 oldalról is.
Én nem mondanám, hogy elveszett volna a feje...szerintem csak a hasznára vált a távolabbi megmuatás, kapott durva izmokat - amitől még hatásosabb.Mondjuk nekem ez a kétszínű megoldás furcsa. Nem követem annyira a Hulk képregényeket, hogy tudjam mi ez, nekem a Hulk az zöld. És szerintem a fórumozó emberek nagy része így van ezzel. Ez nem kizáró ok, csak megemlítem, hogy nagy eséllyel olyan avatarod lesz így amiről csak te és a nagyon szakavatottak fogják tudni, hogy mi is az.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
whitezo88
nagyúr
viszont rengeteg egyedi avatar van ami hasonlóan fényképminőségű, azért is gondoltam erre. a másik túl egyszerű, csúnya.
amúgy szerintem rajzosnak rajzos imho, attól még hogy nem 16 színből áll
lsd [L:http://prohardver.hu/tag/adi.html][L:http://prohardver.hu/tag/adi.html][/L] [link] [link] [link] stb
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...megnézném zölbe is szívesen, ha van aki elkészíti, nem akarok semmi jó elrontója lenni...lehet ilyen piciben valóban sokkal jóbban mutatna... ...
...mondjuk egy ilyenből? ...
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Értem.
Csak gondoltam ha van 2db Donald, 2db Hello Kitty, vagy 5db egyforma pingvin (ssolitude, Sipi, dbius, FefeeX, Bazsesz), akkor ez még elfér..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz elfelejtette #7617 üzenetére
Tehát akkor nem lehet?
Mert közben meg Ndruu kolléga már el is küldte privátban az elkészített képeket..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
MODERÁTOR
Szóval volt itt egy Taz:
Meg Hulk is:
(#7615) whitezo88: Azok egy régi rendszer szerint lettek kiosztva, azóta nem kellett hozzájuk nyúlni. Akkor elfogadták azokat az avatarokat is, manapság magasabban van a léc (tehát nem lehet ennyire fényképszerű).
(#7616) Str8 sk8r: Ebből én meg sem próbálom, mert az arca annyira sötét, hogy kicsiben elvesznének rajta a részletek, valamint a szintet (Levels) sem lehet ennyire felhúzni, mert akkor meg zajos lesz.
Harrrr!!!!
-
Kidus
őstag
válasz whitezo88 #7619 üzenetére
Szerintem meg minosegileg hagy nemi kivannivalot maga utan, nem kiveheto, es a sisak egyik felenek szinte nincs is korvonala.
Nagyon aprolekos, a kep maga viszont kicsi, igy elveszik a lenyeg. Nekem pl. fogalmam nincs, mi az, ha ranezek kicsiben.
Mint mondtuk, ebben a formaban nem elfogadhato, az sem valoszinu hogy konkretan ebbol jobbat lehet, mivel a sisak tul magas.
Vagy keresel masik kepet, vagy napolas lesz.Taz-ra: Van olyan, hogy tobb vakond, masik Hello Kitty-t nem talaltunk, a lenyeg az, hogy teljesen mas es jol elkulonitheto legyen a ketto. Igaz vakond volt mar tobb, de nem ugyanaz a figura, volt Donald kacsa, de teljesen mas volt a ketto. Mindketten ( Pompi es en ) ugy gondoljuk, hogy 2 Taz nem fer bele, keress masikat te is pls.
Assuming Control
-
MODERÁTOR
Hát akkor whitezo88 és elfelejtette, keressetek új avatar jelöltet. Ha ráérek, megcsinálom abból is, amit választotok. Lehetőleg maradjunk ennél a rajzos vonalnál.
whitezo88: Pompi jobbnak látta az első verziót, úgyhogy ha nem találsz valami más jelöltet, akkor ezen faraghatunk. A baj az vele hogy elég kicsi volt az alap kép.
Str8 sk8r: Abból amit linkeltél:
Látható hogy az álla alatt, a nyakánál elvesztek a részletek (az eredeti képen sincs ott semmi, csak feketeség). A semmiből pedig nem tudok neki odarajzolni semmit. Még egy vállat vagy egy hajat rá tudok varászolni egy képre, de elveszett arcrészletet sajnos nem.
Poszterizáltam is, semmi eredménye, így is fényképszerű maradt.
Ha Google-ben keresel Hulk képet, akkor a Clip-Art képeket vagy a Vonalas rajzok opciót használd, ott van pár használhatóbb alany.(#7622) Kidus: Megtoldhatom, de előferdülhet hogy esetlen lesz a kinézete, ugyanis a vállai a vágás után még emelkednek. De megpróbálom lekerekíteni...
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Str8 sk8r
őstag
...a balos nekem is tetszik, és az elképzelésed is... ...Ndruu: értem az "áll" problémát, és még ott a vállak hiánya is...a "szélső balos"-nál ha meg tudnád oldani, hogy a két oldal szinének, és kontrasztjának eltérése csökkenthető lenne, az nagyszerűlenne... ...
-
MODERÁTOR
Kapott egy kis plusz vállat, meg a színeken is javítottam. Sajnos pont a zölddel vannak problémáim (színtévesztés), ezért van/volt eltérés a két oldal között.
Harrrr!!!!
-
Kidus
őstag
Jo, talan meg ha azonos szinure tudnad a 2 oldalt a mellizmoknal hozni, az jo lenne, de en mar igy is elfogadom, ha a leendo tulajnak igy megfelel.
Meg annyi, hogy az elozo elesebb volt, ez kicsit mosottabbnak tunik nekem. Vagy ossze lett nyomva, hogy beleferjen a vall?[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
KPepe
senior tag
Üdv!
A következő képet szeretném avatarnak, ezért légyszi véleményezzétek. Remélem nem volt még hasonló, én nem találtam.
A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.
-
joi29
őstag
-Sziasztok ha minden igaz akkor lassacskán nekem is lehet saját arcképem,
és mivel híján vagyok a művészi kvalitásnak így megkérnélek benneteket hogy
ha tudtok segítsetek elkészíteni a művet.
-Nos több ötletem is van de sajna a kedvencemet Darth Vader-t már feldolgozták
egy párszor viszont ha jól tudom akkor bizonyos kritériumoknak is eleget kell hogy
tegyen a kép, úgyhogy most mutatnék párat és ti majd megmondjátok hogy miből
mit lehet kihozni jó? -
joi29
őstag
válasz philoxenia #7636 üzenetére
-Ja lehet hogy épp azért mert olyan kis arik , viszont a Legó Szauron az
már nekem egy kicsit műanyag, igaz lényéből fakadóan elég nehéz tömzsire,
aranyosra megcsinálni. -
MODERÁTOR
A nagy már nagyjából jó lenne, de ha megnézed, akkor nagyon "szőrös" a széle, ami IT Café és Hardverapró alatt feltűnő.
Itt leelenőrizheted.
A kicsi életlen lett, meg szintén "szőrös".
Azért lett ilyen, mert körbehúztad egy fekete körvonallal őket, de a széleinél a szürke szín árnyalatai is megjelentek, amiket a GIF nem tud megfelelően megjelentetni, ezért ott úgy érzékelte mintha még a széle lenne a képnek. Az ilyet lehet korrigálni, körberajzolás után körbe kell még vágni. Valamint mostanában a B4B6B1-re optimalizálunk. Nem minden esetben, de itt lehet jobb lenne.
Esetleg tükrözni is lehetne, az már utólagosan is könnyen elvégezhető majd, ha nem tetszik a Modiknak.Harrrr!!!!
-
Str8 sk8r
őstag
...csak a félreértések elkerülése végett:mehet így a "request"-be? ...
-
KPepe
senior tag
Ahha, köszi a felvilágosítást.
Viszont minél többet nézegettem, annál inkább nem tudtam dönteni a 2 kép között. Megkérdeztem pár ismerősömet, és 5:1 arányban a te verziód nyert.
Szóval akkor kérném az alábbiak jóváhagyását, ha mindenkinek megfelel, és neked pedig nagyon szépen köszönöm ezt a "spontán" munkát.
A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.
-
joi29
őstag
-Sziasztok sajnos nincs módomban beszerezni olyan programot amivel ezeket
a kis arcocskákat el készíthetném, így egy egyszerű Paint-al voltam kénytelen
készíteni pár nyers gif-et.
-Ezek persze még mesze nem felelnek meg a követelményeknek ezért is kérnélek
meg titeket hogy ha van rá lehetőségetek akkor alakítsátok át őket ahhoz hogy
használhatóak legyenek.
-Mint pl a háttér eltüntetése valamint a színek korrigálása a PH színvilágához,
de ezt ti biztos jobban tudjátok mert a kisujjatokban van.
-Szóval ha áldoznátok a képekre pár percet azt nagyon szépen megköszönném.. .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs