Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DigitXT

    félisten

    válasz didyman #1046 üzenetére

    az egyediség szinte kiváltságnak számít
    Szvsz pontosan ezért: akinek egyéni arcképe van, arról (jóesetben:DDD) lehet tudni, hogy sok ideje hasznos tagja a fórumnak, adott esetben tehát a mondanivalóját is érdemes komolyabban venni.:R Persze mindig vannak kivételek, de alapvetően nem rossz a rendszer szerintem: ha mindenki mindenféle feltételtől függetlenül választhatna akármilyen avatart, akkor a sajnos sok helyütt megjelenő romboló jellegű íráskép(telenség) mellett a vizuális összevisszaság is teret nyerne, ami egyértelműen rontaná a fórum kinézetét, hosszútávon akár megítélését, ill. színvonalát is. Egyébként az aktuális ''policy'' itt olvasható: [link];)

    könnyebben kiszúrod a hozzászólásait
    De mondjuk az 50K-adik újonc HSZ-eit nem feltétlen akarod könnyen kiszúrni.:)) (Előbb tegyen le az asztalra vmit.;] Persze meglepően hamar lehet rangtól függetlenül is elismertséget kivívni, ha vki tényleg ott van a szeren az adott témában - pl. daa-raa RAM-os kérdésekben, PPeter CD/DVD ügyekben, stb.:R)

    sőt, egy fórum sokszínűségét is kifejezheti
    Más fórumokon pl. aláírásba is pakolhat képet boldog-boldogtalan: nem kell mondanom, hogy mennyire lerontja az olvashatóságot a dolog.:B Félszavas HSZ után a féloldalnyi kép, meg ilyesmi, végül az mindennek a teteje, amikor automatikusan be is idézik fullosan, és rekurzíve, amire válaszolták a fél szót: hát khm. Ahogy én érzem: a PH! üdítő kivétel a ''tucatfórumok furcsaságai'' közt...:)


    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák