- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
-
tgulyas
senior tag
Hali , én is beléptem ide egy Macbook 13 2,26 Ghz gépel .Elsö kérdésem lene hogy üzletböl vásároltam és a 10.6.1 van rajta .Most probálom másogyára frisiteni hogy 10.6.3 legyen de a végén hiba üzenetet kapok .Valamit rosszul csinálok?
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
válasz tgulyas #2857 üzenetére
Ez érdekes. Szedd le ezt a frissítést, ha a belső frissítőnek nem sikerült.
“All nothings are not equal.”
-
Honkydoo
őstag
Üdv,
Azt szeretném megkérdezni, hogyha veszek itthon egy új, de németből behozott laptopot, akkor lehet e rá még garibővítést kérni itthon? És ha igen, akkor a vételtől számítva hány hónapig?
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
Damage
senior tag
10.6.3-as Snow Leopard-os macBook-om van.
2 partició (Macintosh és BootCamp Win 7).
Rájöttem, hogy felesleges a Win-nek annyi helyet adni, amennyit anno adtam.
Van valami megoldás arra, hogy adatvesztés nélkül adjak a Mac-es particióhoz némi tárhelyet a Bootcamp-es hátrányára?
Mac alól NTFS-re íráshoz valami ötlet?
Előre is köszönöm!''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Damage
senior tag
Az NTFS Mounter nálam nem működik, nem látja az NTFS particiókat.
NTFS 3Gről valami leírást tudtok adni?! (addig is megpróbálok utánanézni, csak elég kényelmes kedvemben vagyok).
Köszönöm a segítséget!
Particionálásra valami ötlet?! (anélkül, hogy elvesznének az adott partíciókról az adatok)''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
asysoft
aktív tag
Honlap szerint NTFS-3G tartalmazza a MacFUSE-t, de úgy rémlik, hogy én azt külön telepítettem fel... Mindegy, ha mégsem lenne benne, innen letöltheted, NTFS-3G-t pedig innen indulva elérheted (információkat szintén ez utóbbi honlapon találhatsz róla).
norbx: Én még nem próbáltam vele formázni (csak Windowssal való együttműködés miatt használom), de a honlap szerint a legújabb változatban egy ezzel kapcsolatos bugot javítottak.
Ahogy nézem, NTFS-3G-nek mellékhatása, hogy eltűnik a Windowsos partició a startup diskek közül (magyarul állandó indítást csak windowsos bootcamp segédprogrammal lehet rá beállítani).
Pár napja linkeltem a Paragon HFS+ drivert: mint kiderült, ez csak olvasásra jó, még jó, hogy honlap egyes részein -tévesen- full access-ként hirdetik - így is maradt meg a fejemben... (Mentségemre szóljon, telefonon töltöttem le anno ) -
Barett 50cal
senior tag
sziasztok
van e olyan progi ami a menubar 'hátterét' eltünteti?/csak az ikonok,meg menük látszódnak
tehát olyan mintha 100%os lenne a transculent
Üdv
éskösziTime you enjoy wasting, isn't wasted time
-
HaliAdi
tag
Engem egy dolog izgat perpillanat.
Apple macbook pro 13" / 15" ? kinek mi a véleménye?
a 15-ös megéri a plusszköltséget vagy annyira nem?
Kérlek írjatok.köszönöm!
Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
xedos
addikt
válasz HaliAdi #2870 üzenetére
Ez nem ilyen kérdés!
A hordozhatóságra, vagy a nagyobb teljesítményre van szükséged?
A 13"-os kompaktabb és hosszabb az aksi ideje.
A 15"-os nagyobb kijelző, nagyobb felbontás, grafikailag sokkal, prociilag kicsit erősebb, cserébe nagyobb, nehezebb és rövidebb ideig bírja akksiról.
A Döntés a tied...
Esetleg 13"-os SSD-vel ??? :-) -
Paarthurnax
senior tag
Ma reggel jott meg HK-bol az EBay-en vett miniDisplayport - HDMI atalakito. A hang miatt aggodtam, de most probaltam ki es remekul viszi az LCD TV a Macbook Pro hangjat. A hangkimenetek kozott megjelent a TV.
Akit erdekel esetleg: welleen az elado neve es $9 AUD volt, nulla postakoltseggel.
(elotte azert kiprobaltam az Apple miniDisplayport - DVI atalakitot egy DVi - HDMI kabellel, de ott termeszetesen nem volt hang)Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
StoneBridge
senior tag
válasz HaliAdi #2874 üzenetére
Úgy reálisan 400e HUF magasságában, de nem alatta.
Külföldön 330e körül.Gondolkodom én is, hogy a 2009. év elején vett unibody 13" macbook-omat most váltsam le. Természetesen külföldi vétellel oldanám meg, mint tavaly is.
Amire a bő egy év használat alatt rájöttem: kell a billentyűzetvilágítás (az enyém még nem ilyen), kell az erősebb akksi időtartam (ez a mostani 3-3,5 óra elég hervadt), és biztosan SSD-vel venném, mert a média fájlok tárolását külső merevlemezen/média lejátszón oldom meg. Ha az eladás-ráfizetés közötti összeget nézem, jól jöhet a mostani váltás, mert ami adott lesz: nagyobb proci, 2x annyi memória, valamivel erősebb vga, megvilágított bill, 2,5x erősebb akksi, SSD, új gari.
Hangosan gondolkodtam, viszlát!Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
TonTomika
aktív tag
válasz StoneBridge #2875 üzenetére
Ugyan ilyen stuffom van, én is filózok erősen! Bár én a legkisebb MacBookPro-t néztem ki.
-
Barett 50cal
senior tag
az early 2008as macbookba lehet rakni 4+2Gb RAMot?
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
xedos
addikt
válasz Barett 50cal #2878 üzenetére
A mactracker szerint igen...
-
HaliAdi
tag
mbp-be egy 500GB-os HDD mennyibe fáj kb?
és plusszba kb mennyiért rakják bele?Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
Barett 50cal
senior tag
válasz Barett 50cal #2878 üzenetére
egy ilyen simán belemegy a macbookba ugye?
WD 320GbTime you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Barett 50cal
senior tag
válasz Barett 50cal #2882 üzenetére
bocs kimaradtam a modból,de az nem zavarná a gépet,ha két különféle RAM modul van benne?Pl egy Hynix és egy Corsair.2GB DDR2es,és 667esek mind a ketten,csak a márka tér el.
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
xedos
addikt
válasz Barett 50cal #2883 üzenetére
Winyó belemegy.
A RAM-ot ki kell próbálni. -
birka1337
tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy az új macbook prok ba milyen vinyó kerül? A gyártó a kérdés természetesen.
-
-
HXY
addikt
13"-os pro kijelzőcsere antiglare-re: [link]
Ha valaki próbálta már őket, akkor várom a véleményét!
-
birka1337
tag
Milyen márkájú vinyót érdemes beletennem? Ami kevésbé melegszik, és megbízható is. Illetve hőfokban különbség van az 5400 as illetve a 7200 as között? Lehet belőle túlmelegedéses parám?
-
-
HXY
addikt
válasz birka1337 #2893 üzenetére
Ajánlom az 500GB-os Hitachi 5k500.b-t. Nekem már több mint egy éve ez van, és eddig minden tekintetben ez a legjobb HDD-m. Kopp-kopp
Átlaghőmérséklete 31 °C.A 7200-asok pár fokkal melegebbek.
Ha van rá elég cash, akkor a Toshiba 512GB-os SSD-jét ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
tgulyas
senior tag
Hali , ha akarok egy külsö winyot akor az lehet bármilyen? xsm-ben látam wd de ott elég drága. Vagy azért ilyen drága mert csak Mac -ra van?
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
Paarthurnax
senior tag
USB-s video digitalizalot keresek Mac-hez es eddig ez tunt a legjobbnak: Pinnacle Video Capture for Mac, de nem tudom Magyarorszagon melyik ceg forgalmazza. Egy haveromnak kellene, de goze nincs hol nezzen utana.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
tgulyas
senior tag
Még egy kezdö kérdés ,nem rég van macbook-om honnat tudok jó progikat leszedni.
-
TheMarci
addikt
válasz Paarthurnax #2898 üzenetére
jobb ötletem nincs, mint: http://ipon.hu/webshop/group/pinnacle/526/
Do You Dream?
Új hozzászólás Aktív témák
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest