Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    válasz brumi1024 #27629 üzenetére

    A saját véleményemet írtam le és azt, hogy számomra mi szól az OSX és mi a Windows mellett, de úgy látom, ez nem jött át.
    Engem pont nem tud izgatni olyan funkció, amit nem használok, így nem zavar, ha az nincs meg...
    lugosi: szerintem mondjuk a Mavericks volt a legjobb OSX verzió Lion óta. Nagyon durva, hogy ott mit alkottak erőforráskezelés terén, Lion és ML alatt csomószor tele volt a 4GB RAM early 2008 iMacen, Mavericks alatt viszont sosem volt memóriagondom vele, egy kezesbárány lett...Stabilitással 10.7-10.9-ig egyik rendszernél sem volt gondom, egyedül Yosemite-nél. Ráadásul a Mavericks általi megváltásból egy pöcegödörbe dobott vissza minket a Yosemite erőforráskezelés terén kb...
    Windowsnál a 7 valóban jól sikerült, bár azon kívül, hogy egy atomreaktor kellett a meghajtásához szerintem a Vistával sem volt baj, de mindkettővel voltak azért jóval komolyabb stabilitási gondok, mint az OSX bármelyik verziójával Yosemite előtt...A Win 8-at meg hagyjuk, mert az jóval nagyobb visszalépés volt a Windows számára, mint a Yosemite az OSX számára.
    Nekem Windowsos gépem sosem ment el 1 évnél tovább újrarakás nélkül, sőt ismerősi körömben 1-2 ember van csak, aki ne rakosgatná újra legalább évente a gépét és egyikük sem szórakozásból teszi ezt.

    [ Szerkesztve ]

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák