Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • megema

    őstag

    válasz a_r_p_i #18931 üzenetére

    Kicsit tudnád pontosítani a dolgot? Lehet fáradt vagyok, de nem értem. Mit értesz hibás fps alatt?

    Nekem a görgetés akadozik itt-ott, de főleg Safariban. Háttérkép cserélgetésnél volt olyan is, hogy egy csík beragadt a képernyőn. Ha odahúztam az egeret, vagy továbbcserélgettem a hátteret, akkor eltűnt. 10.9.2 újrahúzása óta nem tapasztaltam ezt a beragadást.

    (#18921) runner 125: Chromeban majdhogynem rosszabb volt. Ha úgy egy komolyat belegörgettem, akkor a lap sorszámát kijelző fül téglalap része "le is szakadt" a csúszkára mutató nyílról, és külön életet élt. Most nincs is fent, de lehet felrakom megnézni beta rendszer alatt is.

    Ezt a PDF-et próbáld ki légy szíves. Igazából mindegy milyen PDF, akár teljesen kitölti a képernyőt, akár lecsökkentem a méretét, beszaggat a görgetés. Rányomok, hogy a Megtekintőben nyissa meg, és tök folyékony 5-10 oldalnyi görgetés. Afelett van ott is egy kis akadás, de nem olyan vészes.

    Amint kirakom a Megtekintőt teljes képernyőre (nem a zöld gombbal maximalizálom!), majd elkezdek lapozgatni, az is elkezd szórakozni. Néha nem azonnal reagál a swipera, néha kimarad egy lapozási animáció. A belenagyítás sebessége rendben van. Ha a touchpad elengedése nélkül nagyítom-kicsinyítem folyamatosan, az is oké. Viszont, ha belenagyítás után elengedem a touchpadet, és le szeretném kicsinyíteni, az már akadozik. Ha ezek után leveszem teljes képernyőről, akkor az addig normális görgetés is elkezd akadni...

    Ez nem retina probléma. Ez tisztán az optimalizáció hiánya.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák