Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Synthwave #42606 üzenetére
Azt Nako és Manatsu mintha csak a Kodomo no Jikanból léptek volna ki
Még hátra van a Parallel, aztán jöhet a zanime.
Urannak van egy másik, nemrég indult mangája. Nézem a szereplőket: ez kiköpött Sayo, Nako, Rio ... persze, nem ők azok, csak olyan, mintha egy másik sorozatban ugyanazok a szereplők lennének XDEste leírom még, milyen ongoing megy mellette
Amire emlékszem: Yotsuba to!; Kiss x Sis; Please don't bully me, Nagatoro; Sewayaki Kitsune no Senko-san; meg valami démonos...Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
mike1334
veterán
válasz Synthwave #42718 üzenetére
Köszi!
amúgy kíváncsi vagyok, hogy mennyire "valósághűek" ezek az animék. Valamelyik csatornán elkaptam pár hete egy doku filmet japánról, elég nyomasztónak tűnik ott az élet néha..ez a túlszabályozottság/engedelmesség, kényszeres udvariasság biztos nyomot hagy a lelkükön..erre lennék kíváncsi...mondjuk az animék/mangák gondolom pont azért népszerűek, hogy legalább addig kiszakadjanak ebből a világból amíg ezt nézik/olvassák, így nem biztos, hogy lesz pont ezt az életet bemutató anime.....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
unclefucka
senior tag
válasz Synthwave #42776 üzenetére
Pedig maga az alámondásos szinkronizálási technika, mint olyan az most is létezik, ismeretterjesztő és főzős műsorokban előszeretettel alkalmazzák és a maga nemében jó is. A régi időkben viszont tényleg a gagyiság jele volt a filmeknél.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Totheground
addikt
válasz Synthwave #42868 üzenetére
Értem, hogy mire gondolsz, de ugyanakkor ez nem megválaszolható kérdés.
“Szeretnéd az epertortát, ha spenót íze lenne” féle, azaz alapjaiban változtatsz meg valamit.
Egyébként akkor valószínűleg nem alakult volna ki az a mély rajongás, ami viszont van. Tehát az “induláskor” valszeg belejátszott, de azóta nagyon sok minden bejött mellé.
Pl szerintem általános definíció szerint nem Anchan néz ki a legjobban 9-ül közül, de nekem mégis messze ő a legszebb. És nem csak az Aqours-on belül.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Totheground
addikt
válasz Synthwave #42874 üzenetére
Na várj, a kettő hol zárja ki egymást? Bár az is igaz, hogy lassan fel éve ugyanaz az illető vanik, aki nem mellesleg 9 évvel fiatalabb nálamnál. És neki is van hasonló elhajlása (Arashi illetve Ono Daisuke), ezért simán tolerálja az enyémet.
Egyébként meglepően kielégítő az is, amikor a kedvenc idolod (és itt már nagyon nem akiba underground idol szintről beszélünk) egyértelműen felismer (hja, mert kb az egyetlen gaijin vagyok az eventek jó részen, meg fel fejjel magasabb mindenkinél ), és postolt már olyan képet, amin a tőled kapott sál van rajta.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
válasz Synthwave #42885 üzenetére
Más: nem tudom, hogy a vodka vagy én érzem-e így, de a Tensei Shitara Slime Datta Ken legutóbbi epizódjában mintha nagyon megvagdosták volna az animációra szánt büdzsét.
Ehh, nem válasznak szántam a saját posztomra.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz Synthwave #42886 üzenetére
A fairy tail 294. és 295. részénél is elég gyengusra sikerült egy jelentősebb összecsapás ábrázolása. Plusz itt is rákaptak a takarásban lévő szem és szemöldök ábrázolására, nem rémlik hogy az előző szezonban is lett volna ilyen, de eléggé gagyinak hat. Értem én hogy neverending shounen, de ezek akkor is elég gáz dolgok.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Synthwave #42890 üzenetére
Amíg 5-6 évvel ezelőtt volt kb. 20 sorozat szezononként, 2-3 érdemi címmel, addig ma van 50 5-6 érdemivel. Az arányok megmaradtak, csak a bőség zavara elnyom. Még az előző szezonra próbáltam összedobni egy ismertetőt, de mire azzal meglettem, jött a következő. Animés youtuberek se nagyon tudnak mit kezdeni a helyzettel.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
carl18
addikt
válasz Synthwave #43039 üzenetére
Köszönöm az ajánlásokat, hát tervbe a One Punch man új évadja van meg a nyáron folytatódó DB Super.
Esetleg digimon második és harmadik évad volna tervbe de nincs hozzá magyar felirat Valami 7-10 részhez van felirat a harmadik évadból. Esetleg még a jövőben megszeretném nézni az Intial D-t is ha már annyi meme készült belőle. Néhány zenéjét imádom amúgy.
Így az elmúlt évekbe láttam még pár nagyon jó animét, a Kanabery Iron fortress is tetszett, a Kotoura-San is jó volt de kicsit túl szomorú.
Dragon ball Kait is nem rég néztem végig, animációban jobb de a Z hangulata jobb volt a háttér zenék miatt.
A digimon negyedik évad volt az utolsó amit láttam, utána a többi már el lett rontva. De az első 3 évad volt belőle az igazi számomra. A Beyblade első 3 évadját láttam és imádom is, első évad magyarba elsőnek 2003 Március 15-én vetítették a TV 2-ön. Ennyire megragadt bennem az első vetítés dátuma hogy fejből fujom.
[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz Synthwave #43087 üzenetére
Én is így vagyok vele, de a nejem meg évek óta, mióta elég erős telefonja van a gépét csak az iskolai anyagok megírására használja... Korlátokba meg nem nagyon ütközik, mindent meg tud oldani: bankol, vásárol, levelez, chatel, mittomén még mit csinál Sőt, az óráira a hanganyagot is telefonon viszi és egy BT-s hangszóróval tartja a nyelvórát a telefonról. Szerintem ha vennék neki egy Dex-et akkor teljesen kiváltaná neki a telefon a gépet, tudna rendesen gépelni is...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz Synthwave #43090 üzenetére
Te, mi vagyunk már a kisebbség, hozzá kell szokni.
A másik gondolatodra reagálva: igazából semmi nem változik, csak az eszközök. Én gyerek koromban mindenhova könyvvel mentem, minden adódó alkalommal olvastam, otthon, buszon, metrón, csajra várva, mindig. A kölköm (kiskamasz) a telefonnal van így. Lehet, hogy a YouTube-on lóg, amikor csak teheti, de felőle a TV-t simán ki is dobhatnánk, sosem nézi. Mondjuk én sem.
Valahol a PC-mobil irányban is ez játszódik le, nem véletlenül egyre nagyobbak a mobilok, egyre nagyobb a felbontásuk, egyre több a RAM, meg a háttértár, egyre erősebb a proci. Igazából egy mai felső kategóriás mobil semmiben sem gyengébb, mint egy neki megfelelő notebook, csak a fizikai méretében kisebb... Azt meg ellensúlyozzuk azzal, hogy közelebbről nézzük...De nagyon eltávolodtam, már a topik témájától, befejezem
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Synthwave #43139 üzenetére
Isekai vonalon a Tate no Yuusha no Nariagari nem jön be? Vagy feltétel volt, hogy befejezett legyen?
Azt mondjuk nem értem, hogy Raphtaliának és Filo-nak miért van két adatlapja aniDB-nTotheground
Nana!
否樹 - nincs fa?
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
consono
nagyúr
válasz Synthwave #43139 üzenetére
Nekem a Lain a nagy kedvenc, kb 20 éve láttam, azóta... Valami hasonlóan sötét animét tudtok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz Synthwave #43210 üzenetére
A legjobb az (szinte csak) animeből tanult japán. Elég gyakran belefutok ilyen formákba itt, vidám szokott lenni a végkifejlett, mert a legtöbbjük meg van győződve róla, hogy ha egy anime valamekkora része átjön felirat nélkül, az egyenlő azzal, hogy ő tud japánul. Ez addig szokott tartani, amíg a sarki közértben megkérdezik, hogy megmelegítsék-e a kaját.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest