Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz Synthwave #32694 üzenetére
Mert a francba is, nem tud itt senki rendesen leírni tömören egy címet?
Bemész egy étterembe, megkérdezed a pincért, hogy mi az a Boeuf bourguignon:
- Hát hús. Omlós. Amolyan ragu. Szósszal és zöldséggel. Szokták szeretni, de van akinek nem jön be. Meg kell kóstolni.Konkrétan ilyen szintű válasz jött csak, az is két részletben.
De rendben, legközelebb használom a zinternetet.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
KisTücsök
addikt
válasz Synthwave #32729 üzenetére
Ez milyen követő?
Mindent elkezdesz amúgy, ami az utadba kerül? Nem válogatsz?
________Tegnapelőtt befejeztem a Code Geass-t. Még mindig a hatása alatt vagyok. Azért az első évad fináléja kegyetlen volt. Szívhatták a fogukat rendesen akik akkor nézték.
Hajnalban meg gondoltam bele is kezdek egy újba. Steins;Gate. Első rész: WTF volt ez?? De azért lássuk a másodikat is, hátha... Na, le is ment még vagy öt egymás után.
-
Totheground
addikt
válasz Synthwave #33074 üzenetére
Alapvetően nem a kedvenc artistom (bár azért vannak szerethető munkái szép számmal) de sikerült egy kivételesen rettenetes (read: puffad vizihulla arcok) képet találni. Grat.
Ezekért viszont gyanítom bunyó lesz a C88-ön. szerencse, hogy nem vagyok apró.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Totheground
addikt
-
saelin
veterán
válasz Synthwave #33128 üzenetére
Én.
Az ékezeteket megspórolja és nem kell olyan pontosan pötyögni, mert ki tudja javítani az elgépelt szavakat a megfelelőkre - már amikor. Többször segít, mint amennyi baj van vele... legalábbis nálam. Persze már hozott kínos helyzetbe, mert olyanra javította az adott szót, ami teljesen megváltoztatta a mondat jelentését (szesz-szex ).#33130
Ezt az animét felírtam a listámra! Fáradt pillanataimban jó lesz."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
bandiras2
senior tag
válasz Synthwave #33155 üzenetére
200 dodó környékén megy, mindössze 60kHUF körül alakul. Ha 3x ennyitt keresnék, még meg is rendelném most azonnal.
Minek neked kitömött Shinji? És mivel tömted ki? és miért? Eutanázia neki, oszt mehet a betonba.
[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz Synthwave #33223 üzenetére
Lehetetlen anyanyelvi szintet elérni. Ahhoz meglepően közeli állapot elérhető, de a japánok eleve másképp gondolkodnak elemi szintekre lebontva, mint akármilyen fehérember. Ha valaki rendelkezik N1 tudással és kint él 5+ évet, akkor már-már elér egy olyan szintet, ami nyelvbeszélőként anyanyelvinek tekinthető.
Még mindig sikerül ráijesztenem többekre itt, a fórumon, ha más/aznaposan beírok ide
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Totheground
addikt
válasz Synthwave #33264 üzenetére
Campione! Matsurowanu Kamigami to Kamigoroshi no Maou - 01v2 - Tale of the Beginning [FFF][BluRay][1920x1080][h264][4F940B69]
Nálam így néz ki, mert erre van beállítva a Hazel meg a Kodi aniDB scrapper, aminek ez a végeredménye. Mondjuk nem is én szarakodok vele, egyszerűen be vannak dobva az anidb renamer applet-be ahogy leérnek az meg így van konfolva.
És különben is, az underscore olyan 90-es évekbeli geekstyle.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest