- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz Synthwave #30255 üzenetére
Na ez is be lesz fejezve a szünet végéig (remélhetőleg). Toaru Majutsu már letudva, jó volt, de a Toaru Kagaku-n már most (16ep) jobban szórakozok. Misaka-Kuroko párost nem lehet überelni
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Archanon
őstag
válasz Synthwave #30261 üzenetére
"Serdülő vére"?!
Jelen vagyok, csak a hozzászólások 90%-át átpörgetem/nap, alig olvasok valamit el, így nincs mihez hozzászólnom. Viszont megakadt a szemem az avatáromon. Hmmm...
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Mister_X
nagyúr
válasz Synthwave #30300 üzenetére
Amúgy pont Miu volt olyan, mint az én drága unikahúgaim, kezdve a féltékenységi jelenetektől a mindig-döntsünk-el-valamit-kő-papír-ollóval szituációkig bezárólag.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
veterán
válasz Synthwave #30382 üzenetére
Ja, a forum meg ismerteto reszet nem igazan hasznaltam az oldalnak
A forumon volt par hsz-em, de eleg hasznalhatatlan szerkezetu, meg a szinvonal se volt az igazi, de akkor latom ezzel te is talalkoztal.
Ismertetot szerencsere nem probaltam meg irni, de engem nem igazan zavarnak a spoilerek, de nem is a mu esetlegesen elferditett tartalma alapjan szoktam valasztani.Akkor en meg olcson megusztam, hogy csak legyintettem ra egyet
Everybody lies.
-
saelin
veterán
Engem egyszer és utoljára moderáltak, azóta nem írok a fórumra. A letöltés része viszont rendben van. OST, VN, magyar felirat stb. A felhasználó bázis meg kit érdekel! Úgyszintén a modik...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
F34R
nagyúr
En is beregisztraltam anno, majd mikor megtalaltam a "szinvonalas" jobb helyet kozoltem hogy nem tartok rajuk igenyt es kerem az accountom torleset. Nah ez az egy amit nem kellett nekik ketszer mondani.
Volt es van is itt a forumon valaki(k) akik ott moderatorok/lektorok/forditok szoval lehet meg itt is valaki betalal teged -
veterán
válasz Synthwave #30387 üzenetére
Magyarbol nem vagyok valami nagy mester, de azt elegge belevertek a fejekbe nalunk anno, hogy "és" meg "hát" nem optimalisak mondatkezdeshez.
Nem szoktam ismertetoket olvasni, ennek meg mar ismerem az alapsztorijat, de azert koszi, megnyugtato, h van egy ertelmes ismerteto legalabb.
Altalaban ranezek a mintakepekre, vagy csak egy kepre a mubol es az alapjan eldontom, hogy meg akarom-e nezni. Nem futok felesleges koroket az ismertetokkelEverybody lies.
-
saelin
veterán
válasz Synthwave #30387 üzenetére
Na, ilyen ismertetőből kellene több! A legtöbb csak valami tömör izé, ami kb semmire nem való. Ha legalább a fele ilyen lenne, talán rászoknék az olvasásukra és nem csak pontszámok/vélemények alapján döntenék, hogy nézzem-e vagy sem az adott animét. Mondjuk néha könnyebb a fórumon kiszúrni valamit. Pl a HxH ilyen volt és nem csalódtam. Jah, meg az accel world.
Legalábbis ami mostanában volt és eszembe is jutott...
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
Mister_X
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest