Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz Synthwave #26132 üzenetére
bár 1 2 általad toppos animét eltettem későbbre mert nem vitt rá a lelkiismeret hogy az első rész után tovább nézzem
most megint valami jó kis shounen kellene. De nem nagyon találok tetszőt amiket a multkor ajánlottatok hát nem nagyon jöttek be pl a gintama se tetszik :/ -
Archanon
őstag
válasz Synthwave #26159 üzenetére
Adjál neki másik szinkront. Tényleg fülsértő a folyamatos "váááá"-zása. Egyszerűen olyan frekvencián szólal meg, hogy ihajj. Ez alól nem mentesíti, hogy többnyire legalább úgy viselkedik, mint egy óvodás, és nem koravén, mint egyes másik sorozatokban.
Üssél.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Totheground
addikt
válasz Synthwave #26156 üzenetére
Néha sajnálom a plebeket, akik sose fogják megtudni, hogy milyen jo is szeretni a DFC-t mega melleklet is.
Főleg ha csak azert csináljak, hogy fenntartsanak magukról egy mesterséges képet, amitől, úgy hiszik, egyediek lesznek.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Totheground
addikt
válasz Synthwave #26168 üzenetére
Most lesujtva erzem magam. Tanits ervelni, mester.
Az ad-hominemen kivul meg egy betut nem nyikkantal meg arrol, hogy miert kell lepten nyomon az emberek pofajaba dorgolni az "oh-so-unique" izlesedet. Nekem is sok giga loli cuccom es egy polcnyi 18+ lolimangam van, megsem irom le hnaponta haromszor, hogy ZOMG FLAT IS THE ONLY WAY. Bar az is igaz, hogy nem onigazolast es hatalmas egyediseget probalok keresni az interneten.BTW komolyabb trollokhoz vagyok szokva, de azert probalkozz csak.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Archanon
őstag
válasz Synthwave #26162 üzenetére
Hallottam már jobb 10 éves színészt/szinkronszínészt - igaz, nem japánt. Kedves Tsuzurahara Miyuu tehát nem jó színész, ennyi.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Synthwave #27113 üzenetére
Wow, wall of text. Ezt meddig írtad?
Log Horizon-hoz kötekedek kicsit:
"hogy jelen esetben nem tudjuk az okot, ami miatt hőseink a kibertérben ragadnak,"
Tévedés, SAO-val ellentétben nem kíbertérben ragadtak, hanem egy olyan világba kerültek át ( a testük fizikailag) ami a Log Horizon teljes mása. Az alap eredeti világban a Log Horizon egy egérrel és billentyűvel jászható MMORPG, nem ilyen virtuális sisakos mint a SAO.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
alevan
őstag
válasz Synthwave #27128 üzenetére
A Tokyo ESP esetében valahol olvastam, hogy pár karakter a Ga-Rei: Zero című animéból van, így megnéztem.
Ámulok, bámulok és mindenkinek ajánlom. Jelenleg nem tudom, lessz-e valamilyen összeköttetés a két anime között (amit kétlek), vagy csak a szerző a kedvenc karakter designjait újra felhasználta, de zseniális. Szerethető karakterek, magával ragadó történet. És mindez csak egy prequel a főmangá-hoz.
Csak annyit bánok, hogy magát, az alap mangát nem animálták meg.
Itt egy borítókép:
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Hintalow
senior tag
válasz Synthwave #27113 üzenetére
Szép lista.
Szerencsétlen MD Geist hány évvel vetett vissza a fejlődésben, hogy mindig megtalálod?
A játékokból készült animék hagyományosan szarok, főleg azért, mert ezeket odaát csak afféle kiegészítőnek szánják a rajongóknak, nem fárasztják magukat a miértekkel, világ bemutatásával.
Ez még egy szimpla verekedős játéknál is el tudja rontani, egy rpg-nél meg pláne.
Fighting game anime témában a Night Warriors: Darkstalkers` Revenge tetszett, a sztori ott is egy katyvasz volt, de marha jól átjött a karakterek harcstílusa, mozdulatai.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Tirexi
addikt
válasz Synthwave #27128 üzenetére
Köszi a listát. Manga biztos nem lesz.
Igazából az animébe sem nagyon akartam belefogni nem hogy mangába.A legtöbb animét azért nézem mert szórakoztató. Ami nem tetszik azt nem nézem tovább úgy sem.
A Naruto animének annyi pozitívumát kiemelném, hogy eléggé meg kellett erőltetni az írók fantáziáit már ami a Jutsu-kat illeti. [link]
A Bleacs-ben, Blics-ben, Belacs-ban na szal Bleach-ben nem volt olyan sok csak a fő karaktereknek meg pár mellék szereplőnek itt viszont szinte minden részben mutatnak valami újat az írok.De Naruto még mindig bénázik ahelyett, hogy minden részben elővenné a róka erejét...
-
spammer
veterán
válasz Synthwave #27160 üzenetére
Na ha már Cowboy Bebop. 3 részt lenyomtam, de nekem túl "egyszerű". Lesznek később izgalmasabb, tartalmasabb részek, vagy mindig ennyi, hogy mennek valahova, elkapnak (vagy nem) valakit/valamit, aztán kész, ennyi? Izgalmasabb, érdekesebb történetre számítottam. Ha minden rész lényegében ugyanaz, csak más köntösben, akkor nem biztos, hogy folytatom, mert nem szeretem annyira az epizodikus sorozatokat, amikben nincs igazán átívelő szál vagy valami nagyobb történetfolyam.
GitS sorozat is ilyen, vagy ott egy nagyobb történetből áll az évad?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
ígyvanferi
addikt
válasz Synthwave #27160 üzenetére
Tyű, anemjóját. Ez életem végéig kitartana, ha szép kort élnék meg, az tuti.
Igazából már pontosan nem is tudom, miket láttam a Koukaku Kidoutaiból. A sorozat első évadját biztos. Aztán az alapfilmet, mind az eredeti, mind a felújított formában. Szerintem a Laughing Man is megvolt. De akkor még itt is van mit pótolnom.Hyper Future Vision Gunnm-ot láttam, Animatrixot is természetesen, Ergo Proxy-ból talán már csak 3 rész van hátra.
Akirat nem láttam még, az ennyire alap? Akkor sürgősen pótolom.
És azt hiszem ennyi, végigböngészem, felírom őket, aztán apránként megnézem, ami felkelti az érdeklődésem.Ja igen, a Neon Genesis Evangeliont is láttam már, csak nem ismerem az eredeti címeket.
Köszönöm neked is!
[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
válasz Synthwave #27165 üzenetére
Nincs is szinte semmi közös bennük a fülbemászó háttérzenéken kívül. Viszont valahogy ha az egyikre gondolok, rögtön a másik is beugrik (meg a Trigun, de az más tészta).
Ám mi a baja az embereknek a HorribleSubs-al? Mindig szapulják minden animés fórumon.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
-
Archanon
őstag
válasz Synthwave #27206 üzenetére
Ebben a topicban? Szerintem max. néhányan ismerik/látták. (Értelek.)
#szumo: Köszi, de ehhez az egész Harlock univerzumot elő kéne vennem, ami nem kis feladat lenne... majd egyszer, talán...
Elég hamar kinőttem én ezt az animefalást... 3 éve nézem őket kb, az első 1 év volt durva, ennek is a második féléve... nem is volt életem. Az elmúlt 2 évben jó ha 20 sorozatot végignéztem... és összesen 170-180 cím, de lehet sokat is mondok. Ehh...
-
Archanon
őstag
válasz Synthwave #27214 üzenetére
Persze, és még élőszereplős filmek is, játékok, könyvek, ÉLNI... van még mit behozni.
#Tirexi: Nem, nem érdemes. Az első évad is kb. a Neon Genesis Evangelion bugyimutogatós kopiváltozata, helyenkénti klisés humorral. Van, amibe érdemesebb belefogni... 10ezer műből csak van valami.... jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
-
-
-
Nova96
őstag
válasz Synthwave #27328 üzenetére
+1
Más:
Ez a Nodame nagyon jó, bár aki nem szereti a klasszikus zenét, annak nem tudom ajánlani mert egyik főtémája. A történet nagyon jól fel van építve, azaz mindig van valami ami miatt azt mondod, hogy "még egy részt" nagyon jól megcsinálták a lenemzárást. Ez vegyítve poénokkal.
Noitamina[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Synthwave #27333 üzenetére
Ilyen sok Loli létezik?
Azt hittem mivel nagyon alacsony rá az érdeklődés nem csinálnak sokat.Na mind1.
Kezdem szokni a Shipuuden szinkronjait. Egy valakié nem tetszik. Tenten. Sztem túl vékony hozzá.Ami még feltűnt, hogy a mell mértetek nem igen akarnak nőni.
A Fairy Tail-be már akkorák, hogy lassan el lehetne adni Ecchi-nek.[ Szerkesztve ]
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz Synthwave #27382 üzenetére
Most dobtam el a tabletet a kezemből... A School Days semmilyen téren nem volt ikonikus, egyszerűen csak pocsék volt minden téren. Iskolapéldája annak, hogy hogyan basszunk el 288 percet az életünkből. Elrettentő példának is rossz. Én amellett sajnálom a rá fecsérelt időt, hogy viszonylag korán láttam. Ha most kezdenék vele, akkor kb. A harmadik rész után passzolnám a fenébe.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest