Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Erdekes problemaval kuzdunk... Nagyon sok illegalis lakonk van, meghozza az 'angol hazipok' szemelyeben. Most is itt feszit egy 8cm-es peldany a curry-s uvegben, elobb fogtam a lepcson. Ez volt a heten a 4., amit a hazban talaltunk, es egyben a 2. legnagyobb. Tegnap az udvaron az ulteto cserepek kozott akadtam ra egy egesz familiara, 4 nagy, sok kicsi. Fogalmam sincs honnan johetnek, bar van egy ket otletem. Gipszkarton reszeken vannak resek, gondolom ott siman megfeszkelnek az elotetfalak, almennyezet mogott. Na meg a konyhabutor mogotti resz, amivel igazabol nem is tudunk mit csinalni. Annyira elfajult mar, hogy tegnap reggel lefekves elott baratnom sikojara rohantam fol. Az oka, hogy az agyunk kozepen, a takaro alatt egy jo 6cm-es peldany henyelt. Azert eleg gaz, mert en is ugy szoktam beledolni az agyba, amit gondolom a pok aki ott dekkol, nem igazan ertekelne. Itt az angolok azt mondjak, hogy ezek mar csipnek, ami fajdalmas, es utana duzzanat keletkezik, avagy keles. Ha meg allergias vagy a csipesere, meg veszelyes is lehet.
    Tegnap mar rendeltunk egy "No more spider" nevu szert, ami elvileg likvidalja oket, mar ha belelepnek oda, ahol befujtam. Pluszban van meg pokcsapda, valszeg veszek par olyat is, es kirakom olyan helyekre, ahol gyakran megfordulnak. Na meg purhabert meg elmegyek a kov. offon, es befoltozom a reseket. Bar nem tom ez megfogja e oket, mivel hiaba nagyok, brutalisan szuk helyeken is elelnek, nemhogy atfernek.
    Egyebkent nem szoktam oket kinyirni, kiviszem oket a szemben levo szomszed sovenyere. De kezdunk besokallni, mivel egy olyan ember is el velunk, aki allergias a mehcsipesre, igy megeshet, hogy a pokcsipesre is rosszul reagalna.
    Nektek van tapasztalatotok ezzel? Valami bevalt modszer, amivel tavol lehet oket tartani?

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák