Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Mi pedig nagyon jól vagyunk a barátnőmmel szóval a ("feleségem" pasijának a "feleségével") még leírni sem egyszerű, minden este megyek nála és finom vacsora és nyugalom vár rám, illetve forró éjszakák (szex) kicsit ki is vagyok merülve, de most minden jól alakul aztán majd kiderül mi lesz még
(#31993) Quqesz
Nem kamu, ott volt a sürgősségin de azt hazudta hogy véletlenül megcsúszott és beleesett ... aztán én vittem őket haza (zacskóban ott volt a vizes ruhája és cipője) hát elég kellemetlen volt a szituáció de pénz nem volt náluk taxira, a srác bátyát pedig felhívta hogy ne jöjjön mert tudta hogy "feleségemet" meg fogja tépni, így is azt írta neki a tegnap hogy az öccse egy normális gyerek volt eddig, most pedig egy 40 kg -s idegroncs és hogy ne találkozzanak mert nem fogja magát türtőztetni és neki fog menni !
Szóval szép kis jövő vár rájuk ... de ez már az ő gondjuk !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest