Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #96302336

    törölt tag

    válasz vodrosjozsi #63011 üzenetére

    Gyakorlatilag Stock droid van a telefonon, minimális módosításokkal. Egyébként ezen nem kell csodálkozni, évek óta a Sony a második a Google telefonok után, ahol megjelenik az új oprendszer.
    Igazából a Google-t szidom, mert kezd elmenni windows-os irányba a szarakodásuk. Mármint az, hogy ami tök jó, és évek óta bevált, azt basszuk szét, és "innováljunk" valamit. Kezdhetnének mondjuk a 3D játékoknál, mert egy rémálom állítólag adaptálni androidra akármit is. És ez észrevehető, mert én is CSR2 függő lettem, és akárhány game frissítés érkezik, mindig van utána jó darabig valami bosszantó bug a játékban. IOS-en ilyen nincs, ott fluid a játék. Sokkal rövidebb töltés időkkel, és hibamentes. De ez van.
    Egyébként nem rossz a pite, alapvetően a többi rész jó, sőt, tetszik néhány egyéb apró újításuk. Lezárt képernyőn végre nem egy nagy sáv jelenik meg, ha új mail, vagy bármi érkezett, hanem csak az ikon. És végre minden ilyen üzenetnél pár másodpercre alap fényerőn az óra alatt meg is jeleníti, hogy mi az anyám 3.14 csája történt, majd eltűnik. Az értesítési led természetesen a megfelelő színnel villog.
    Akku időn nem látok változást.

Új hozzászólás Aktív témák