- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Nem volt még topicja. Így hát gondoltam jobb lesz neki egy külön topic ahova jöhet minden Anacondával kapcsolatos kérdés, és tapasztalatok megosztása.
[Anaconda]LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
A topic első kérdése akkor...
Miért akad ki a ramhasználat ha egy csomagot akarok eltávolítani? A RAM használat felmegy 15 gigára, + lapozó fájl is megtellik majdnem ami 4.7 gb méretű, bár aztán csökkent a ram használat, és hosszú idő múlva se történt semmit, csak futott a solving enviroment, és ráadásul most lett újra telepítve az Anaconda pár napja.
Normál esetben rövid idő alatt el kellene h távolítson egy csomagot.
És ugyanezt csinálta a környezet létrehozáskor is, aztán végül másmilyen formátunban adtam meg környezet létrehozást, azzal nem volt gond, létrehozta a környezetet, és ramhasználat se akadt ki.Így csináltam először, conda create --name ecmwf python=3.7 anaconda --channel conda-forge
Ezzel a formátummal akadt ki a RAM használat, máskor pedig ezzel nem volt probléma.Érdekes máskor nem tapasztaltam egyik említett problémát se az Anacondával
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- Ukrajnai háború
- Wise (ex-TransferWise)
- Formula-1
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...