Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor 70
csendes újonc
válasz blakey #20118 üzenetére
Igen, néha szoktam. A videólejátszási problémákról azt hiszem itt olvastam.
Beluudj :
A minix neo x7-nek ugyanez a tápja, azzal is próbáltam, nem lett jobb. Várom az új romot, remélem mihamarabb kiadják a 005-öst. És bízok benne, hogy javítani fogják a hibákat.
Néhány éve hasonló volt a szitu, mikor az x5-öt cseréltem le az x7-re. Nemsokkal a megjelenést követően vettem, talán nem volt vele ennyi gond, de elég instabil volt az is. Aztán, mindíg csiszoltak rajta egy kicsit és egész stabil gép lett belőle.
Szóval, reménykedem, hogy hasonló utat jár be ez a gép is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I5 12400F / Aorus RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest