Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz mikrofon #99087 üzenetére

    Ez alatt arra kell gondolni hogy usb A - usb A kábellel összeköti az erősítőt és a boxot? - Nem, USB-A - USB-B, mivel az erősítője USB-DAC is egyben, a két digitális és analóg bemenet mellett. Minőségi zenéhez az Android nem a legjobb.
    De az olcsó boxszal nincs DV. - kinek mi az olcsó, ugye a 60e-s lejátszó olcsó egy 2-3x annyiba kerülőhöz képest.
    CE-vel meg nincs streaming. - van, mert elég sok elérhető, csak nem túl jó minőségben, szóval teljes támogatás nincs, de a streaming összes változata elérhető e TV-jén, de ha DV-képes Homatics-ot választ, akkor csak át kell menni Androidra.
    Vagy mondjuk egy Fire Tv Cube és elengedi a FLAC kiterjesztés által képviselt zenei minőséget... - hát… nem. Ha szigorúan nézzük.
    Bár szerintem az ilyen igényekhez kell egy jó streaming eszköz, pl Firestick 4k max és egy jó offline média lejátszó CE-vel.... - ott az android TV-je.

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák