Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    addikt

    Sziasztok!

    Az után érdeklődnék, hogy ár/teljesítmény arányát szem előtt tartva, Yettel TV használatához milyen TV BOX-ot lenne érdemes vásárolni. Amit alapértelmezetten kaptam hozzá, az egy ZTE ZXV10 B866 V2, amiben van egy Amlogic s905x2 SOC, Quad-core ARM CortexA53, valamint egy ARM Mali-G31 MP2 grafikus gyorsító. Szeretném további 2 helységben használni a szolgáltatást. Van olyan egy olyan okos Samsznk TV-m amihet van gyári alkalmazás, de sajnos nem nagyon használható, meg-meg akad és van, hogy teljesen megáll és csak töltési képernyőt mutat, ezért sajnos itt sem tudom kiváltani a BAY-ot, amit esetleg egy másik helységben tudnék használni.
    Továbbá, van egy régi MXQ Pro+ TV BOX-om, amit ilyen céllal nem tudok kipróbálni, tekintve, hogy valamilyen régi 5.x-s Android van rajta, a futtatáshoz pedig minimum 6-os verziójú Androidra van szükség. Csoda, hogy ilyen régi rendszeren is elfut, de sajnos ebbe sem férek bele. Nincs erre valami trükk vagy módszer, hogy miként lehet felerőltetni egy applikációt amennyiben nem kompatibilis, vagy az említett MXQ Pro+ra nincs valamilyen újabb firmware? Egyébként sem a gyárival használom, az botrányosan rossz volt, de volt akkoriban hozzá valamilyen orosz firmware, azt tettem rá és az óta is azzal használom.
    Próbáltam internetes böngészőn keresztül, de sajnos azon keresztül is akadozik.
    Esetleg OpenELEC vagy CoreELEC alá (ha jól olvastam az összefoglalóban a LibreELEC már nem támogatja az Amlogic-ot) nincs valamilyen Kodi plugin, vagy valami ilyesmi?

    A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák